przemo2108 05.10.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Zwracam sie o pomoc do Was, mam w mieszkaniu schody betonowe i zastanawiam sie jak je wykonczyc, co bedzie ladne i w miare tanie poniewaz nie mam za wiele gotowki...pomocy, podsuncie pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hans20XI 05.10.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=75992 a moze panele podłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 05.10.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Kafelki zwane też glazurą lub flizami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 05.10.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Może wykładzina na okres przejściowy miedzy przypływem gotówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 06.10.2006 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Może wykładzina na okres przejściowy miedzy przypływem gotówki Taką opcję widziałem u znajomych. Osobiście mam do takich rozwiązań awersję. Wolałbym tańsze kafelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 06.10.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Może wykładzina na okres przejściowy miedzy przypływem gotówki Taką opcję widziałem u znajomych. Osobiście mam do takich rozwiązań awersję. Wolałbym tańsze kafelki. Wiesz mnie też się to za bardzo nie podoba ale wszystko zależy odtego jaka wykładzina i jakie jej wykończenie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 17.10.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 a nie pomyślałeś o ładnych deskach tj.: sosna, dąb i nimi obłożyć schody?polakierować, dać bejcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 18.10.2006 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Widziałem w domu uznanego i drogiego wykonawcy z mojej okolicy: -podstopień (czyli to pionowe ) wytynkowane i pomalowane, -stopień z płyty OSB lakierowanej "na lustro". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 19.10.2006 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Widziałem w domu uznanego i drogiego wykonawcy z mojej okolicy: -podstopień (czyli to pionowe ) wytynkowane i pomalowane, -stopień z płyty OSB lakierowanej "na lustro". Szewc bez butów chodzi . Moje spostrzeżenie jest takie, że wykonawcy przeważnie nie mają czasu działać "na swoim" bo walczą u nas od rana do wieczora plus soboty. Mnie by się też nie chciało. Inna rzecz to kwestia upodobań: dla jednego ujdzie a dla innego - obciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts