sharoon 05.10.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Bardzo proszę o pomoc. Mam na oku piękną działkę, ale media (wszystkie) są w drodze oddalonej o 200 metrów. Kawałek za działką jest budowane spore osiedle, do którego mają być od tej drogi ciągnięte media przez gminę i inwestora. Efekt będzie taki, ze będą przechodzić obok mojej działki. Zastanawiam się jednak, co zrobię, jesli pociągną te media jakos inaczej, a ja będę zmuszona sama uzbroić działkę. Jakie to mogą być koszta? Zmieszczę się w 100 tys.? Czekam na posty i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ratkovitz 09.10.2006 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 100 tys? - nie az tyle, za przyłącz prądu w ogóle nie płacisz (ew. za projekt przyłącza i za "skrzynkę" - 4-5 tys.), zapewnia Ci go Twój lokalny zakład energetyczny, woda - opłata przyłączeniowa i rurka - w sumie ok. 15 tys, gaz - nie wiem, bo nie zajmowałem się tym jeszcze u siebie, kanalizacja też nie wiem, bo będę miał szambo, pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Beata 11.10.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 o gaz zapytaj tu oraz poczytaj /www.ksg.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 11.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam. Jak masz na to zrezerwowaną 100 to podpisujesz mi pełnomocnctwa i ja ci wszystko załatwiam pod klucz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 12.10.2006 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Dzięki za odpowiedzi, ale nie jestem do końca przekonana, czy zosałam dobrze zrozumiana. Interesuje mnie koszt ciągnięcia mediów na odległość 200 m. Nie mówicie, że to tania impreza, bo nie chce mi się wierzyć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts