Faraon1 05.10.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Chcemy wybudować sieć gazową mamy wszystkie pozwolenia i materiał ,ale okazalo sie że musi to zrobić firma lub ktoś kto ma właśnie to isso.Może ktoś ma lub chciałby zafirmować oczywiście za odpłatnościa.P.S.Główną sieć+ przyłącza 11 domów[/b]okolice dolnego śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 05.10.2006 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Drodzy forumoficze popytajcie znajomych a może jak wy to załatwialiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aru 06.10.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 ISO 9001:2000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 06.10.2006 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 ISO 9001:2000? nie wiem o co tobie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aru 06.10.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 a ja o co Tobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ultima 06.10.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ja też nie rozumiem o co chodzi z tym 'isso'? Rozumiem natomiast meritum sprawy. Jeśli macie wszystkie papiery do wykonania gazociągu to radzę, zgłoście się do gazowni i spytajcie ile by za tą robotę wzieli. Zrobią to napewno najlepiej i nie będzie żadnych problemów z inwentaryzacjami i odbiorami. Tak po prostu, jak nakazuje logika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 08.10.2006 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Ja też nie rozumiem o co chodzi z tym 'isso'? Rozumiem natomiast meritum sprawy. Jeśli macie wszystkie papiery do wykonania gazociągu to radzę, zgłoście się do gazowni i spytajcie ile by za tą robotę wzieli. Zrobią to napewno najlepiej i nie będzie żadnych problemów z inwentaryzacjami i odbiorami. Tak po prostu, jak nakazuje logika. Gazownia wyliczyła pewną kwotę nie małą abyśmy w ramach tej kwoty sami wybudowali cały gazociąg.Mamy firmę która zainwestuje swoje pieniądze w sieć a 11 inwestorów zapłaci za przyłącze .Problem jest w tym ,że zgodnie z jakimiś ustawami aby budować sieć średniego napięcia gazu potrzebne jest jakieś isso 2000,albo coś z udetem związane. A lokalni wykonawcy żądzją moim zdaniem kwot bardzo dużych. nie realnych.Jak by się znalazła firma lub osoba która chciała by za rozsądne pieniądze to zrobić lub zafirmować. P.s.Czekam na propozycje na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 08.10.2006 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 A zapomniałem wspomnieć że czekam na jakieś inne oferty lub propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 10.10.2006 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Jak rozumiem to nie ma chętnych firm a jest to nie mała kwota do wzięcia 00.000 tyle liczb a co za nimi się kryje to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 14.10.2006 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Dolnoślązacy pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts