darek79 05.10.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 siema, więc mam dużą szafę, zabudowałem kawałek przedpokoju. w tej szafie dużo półek, na półkach dużo rzeczy. no i mam pytanie, co do szafy, żeby w środku zawsze fajnie pachniało ? mam schowany jeden większy proszek, ale to mało. lawendy nie znoszę, choinki samochodowe mi śmierdzą. ma ktoś jakiś pomysł ? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NUTKA 05.10.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Polecam Ci moj, sprawdzony pomysl: otwarta buteleczka olejku eterycznego. Z uwagi na to, ze jest to olejek, nie tylko intensywnie pachnie, ale b. dlugo paruje. Poza tym wachlarz zapachow jest tak szerkoi, ze spewnoscią cos pod swoje nozdrza znajdziesz (zapachy owocowe, kwiatowe, lesne etc.) Dobra rada, aby flakonik z olejkiem trzymac w jakims dodatkowym pojemniczku, kiedys mi sie prztrafila pachnoco-tlusta tragedia Aha, z dzieciecych lat pamietam wkladane miedzy polki mydleka toaletowe To byly czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek79 07.10.2006 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 dzięki i jeszcze jedno pytanie, wszak facet jestem, gdzie takie olejki się kupuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firstlady 07.10.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 głównie w sklepach zielarskich -w takich ,co to sa skierowane ku naturze, ale spytaj też w aptekach i drogeriach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NUTKA 07.10.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 gdzie takie olejki się kupuje ? Tanie i w duzym wyborze sa dostepne w sklepach typu "India". Moj faworyt wsrod olejkow to: mandarynka Z doswiadczenia wiem, ze mezczyzni odziwo zaciagaja noski na zapachu konwalii. Pomysl o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek79 09.10.2006 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 dzięki, dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts