kasinka83 05.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Czerwony tradycyjny czy może nowoczesny grafit? A może orginalny dach w kolorze zielonym czy niebieskim?Jestem ciekawa waszych zdań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.10.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ceglasty mat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_Waldek 05.10.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ciemny grafit lub czarny. Pstrokate nie w moim guście a na jasnych robią się zacieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasinka83 05.10.2006 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Czarne dachówki są piękne, ale martwi mnie to, że mogą zbyt przytłaczać bryłę domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin976 05.10.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Orginalny kolor czerwony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SNCF 05.10.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 naturalne sa czerwone inne sa zwykle malowane wtedy to jak przyklejane, doczepiane itd. poczytaj opinie posiadajacych ciemne ktore po cieciu i tak sa na bokch czerwone i musza je malowac ostatnio byl nawet watek chyba dachowek wienerberg. jak co sezon maja wiecej czerwonych kropek i producent reklamacji nie uznaje, a murator chetnie wpisy takie usuwa bo to ich sponsor.(sprzedajne ...e) popatrz na francuskie wioski jakie maja dachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.10.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 lubie czekoladowy kolor na dachuew. grafitew. buitelkowa zielen aha- zmniejsz z ŁAski swojej avataR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 06.10.2006 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 u nas ze względu na dużą ilość drzew zdecydowaliśmy się na zielony, bo jaki by nie był i tak zzielenieje, a na zielonym najmniej będzie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 06.10.2006 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ja mam czarny dach i nie zauważyłem żeby przytłaczał bryłę domu co więcej na pewno mój dach sie wyróżnia z pośród tych wszystkich czerwonych w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 06.10.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 kolor dachu musi współgrać z elewacją więc pytanie powinno brzmieć: "jakie zestawy kolorów wam się podobają". ja mam brązową blachę i nieotynkowaną silikatkę więc jest piękny mo domek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Sza. 06.10.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ja mam (co prawda na razie tylko na połowie dachu) grafitową blachodachówkę.Wygląda miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 06.10.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Podoba mi się szary i grafit, ale najważniejsze żeby elewacja pasowała kolorystycznie do dachu.Biała i szara elewacja pasuje do szarości, czarnego i grafitowego dachu, a żółte, kremowe do dachów czerwonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 06.10.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Antracytowe lub czarne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 06.10.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 kasztan zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 06.10.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Kazdy kolor dachu bedzie piekny jezeli tylko dobrze zostanie dobrana elewacja do koloru dachu. Ja mam grafitowy i jestem bardzo zadowlony ze wybralem wlasnie ten kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 06.10.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ceglasta dachówka mat Amor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 06.10.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Mnie najbardziej podobają się dachy w ładnym ciemnym odcieniu brązu z lekkim połyskiem ale nie takie bardzo błyszczące. Lubię też dachy grafitowe. Dachówkę planuję kupić tej zimy i jak znam życie to w podjęciu decyzji o kolorze bardzo pomocna będzie aktualna cena dachówek Mam tylko nadzieję, że promocja będzie własnie na brązową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 06.10.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Podoba mi się zielona dachówka ale z uwagi na dopłaty do koloru będę mieć Braasa kasztanowego z powłoką Cisar. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 06.10.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Zielone, to zwykle są tylko blachy. Z resztą b. ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 06.10.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Zielone, to zwykle są tylko blachy. Z resztą b. ładne. Zielone dachówki maw swej ofercie kilku producentów . Blacha tego koloru jest i owszem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts