solariz 05.10.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Zamierzam pomalowac komode , ktora kupilam na targu staroci.Waham sie nad lakierobejca Bondexa satin , ewentulanie Beckersa z woskami.Czy ma ktos doswiadczenie w malowaniu starych drewnianych mebli i moglby mi doradzic ( mzoe jakas inna lakierobejca) z gory dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin976 17.10.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Ja używam do drewna produktów sadolin, na drewno najpierw nakładam sadolin base, a następnie docelową lakierobejcę sadolin exstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ronin67 24.10.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 starą komodę robiłem bondexem -duża gama kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majjag 30.10.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 hej od 2 lat pracuje w leroy merlin akurat na dziele farb i lakierów wiec powiem tobie co sądze na ten temat Do odnowienia szafy nie proponowałabym sadolinu gdyz jest on głównie przeznaczony do malowania rzeczy drewniannych na zewnatrz - chyab ze pomiwszczenie w ktorym bedzie szafa stala bedzie mocno wietzrone Polecam raczej lakiery do mebli i boazerii np firmy 3v3, (sa super !!!!) albo syntilor. mozesz uzyc do postarzenia politury firmy liberon badz woskow tez firmy liberon czy syntilor Gama lakierow do mebli jest spora wiec pewnie cos znajdziesz dla siebie Mozesz jeszcze pomalowac lazura firmy 3v3 zalezy czy chcesz miec szafe z polyskiem czy bez... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.07.2015 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Zapraszamy do obejrzenia filmu poradnikowego na temat lakierobejcy - jakie 5 cech powinna mieć? Zobacz inne filmy poradnikowe murator.tv - Telewizji Budowlanej Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pobudowane 15.07.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Myślę czy nie zdecydować się na coś takiego. Warto czy raczej nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts