nigger 12.05.2007 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 nigger Ponawiam prośbę o ujęcie z lodówką o ile masz, no i zdradź nam czy masz jakiś fajny programik do projektowwania, czy to dzieło architekta wnętrz. Niestety, zarówno ujęcia z widokiem na lodówkę jak i programu do projektowania wnętrz nie mam. Całość to praca znajomej pani architekt. nigg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 12.05.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 nigger Ponawiam prośbę o ujęcie z lodówką o ile masz, no i zdradź nam czy masz jakiś fajny programik do projektowwania, czy to dzieło architekta wnętrz. Niestety, zarówno ujęcia z widokiem na lodówkę jak i programu do projektowania wnętrz nie mam. Całość to praca znajomej pani architekt. nigg Witam A mozesz zdradzic jak nazywa sie ten program. Przyznam ze ladny rendering wyszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nigger 12.05.2007 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Nigger, skąd te zdjęcia??? czy to wasz pomysł na wykończenie??? To rendery, do rzeczywistych zdjęć nam jeszcze daleko Mniej wiecej taką mamy koncepcę ale ciężko przewidzieć jaki będzie finalny efekt. nigg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nigger 12.05.2007 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 A mozesz zdradzic jak nazywa sie ten program. Przyznam ze ladny rendering wyszedl prawdopodobnie AutoCAD. Dopytam przy najbliższej okazji. nigg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna.o 12.05.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 hey, wielkie dzieki nigger, już sie nie moge doczekac.. ten program bedzie dla mnie jak zbawienie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
foreks 18.05.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Nigger w kolo domu widziałem w narożach masz odpływy zrobione, co to jest do wody opadowej? czy zrobiłes drenaż ? te odpływy to studzienki łączące rury drenażowe biegnące wokół budynku. nigg Witam! ja nadal walcze z podpiwniczeniem HERMESA III dzisiaj kończą , po niedzieli bedziemy strop układac i pewnie zalewać robie z TERIVy tak jak góra. Ale powiem Wam tragedia z tymi materiałami i cenami jak tu dom budować w tych warunkach. Nigg czym zamierzasz ogrzewać "pewnie oprócz kominka" tak jak w projkecie gaz, czy olej? czy na paliwo stałe. Ja wybrałem na razie na EKO-Groszek i komin z projketu ROdno Plus, musze zastąpic Rondo zwykły a on juz ma inny przekrój i jest mały dylemat bo wymikar sie nie zgadza. A jedank wchodze przez ten komin co w projkecie jest w pom. gospodarczym tylko od zera w piwnicy w tym samym pionie. Komin od kominka zrobiłem na formie prostokąta równolegle do sicany, tak żeby nie wcinał sie w pomieszczenie za dużo. Może wkrótce dołącze fotki, jak sie uporam ze wszystkim. Hermesiaki piszcie co was zaskajue podczas realizacji.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna.o 29.05.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 czesc, coś tu cicho na tym forum rozumiem, ze pogoga spowodowała, ze wszyscy cieszą cię ciepełkiem . Mam pytanie do Niggera, wspominałeś, że znajoma architekt zaprojektowała salon i kuchnie. właśnie sprawdzam ceny jakie oferują pracownie........... nie jest tanio ok, 40pln za 1m kw. . Ale chyba warto zainwestowac bo powierzchnia jest maksymalnie wykorzystana. Nigger jak bedziesz miał mozliwośc podania nazwy tego programu to bede wdzieczna. pozdrawiam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nigger 25.06.2007 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 wylewki, wylewki i po wylewkach ... na pierwszym planie urządzenia wspomagające prawidłowe utrzymanie poziomu wylewek i wylewających http://images23.fotosik.pl/7/ff1c6238b70a5c14.jpg http://images29.fotosik.pl/7/f9f4e086c87dcd1b.jpg http://images28.fotosik.pl/7/daa2ead2a81d9010.jpg http://images30.fotosik.pl/7/e4f8fa4f2b83acff.jpg a tu już budynek oklejony styropianem http://images29.fotosik.pl/7/af13977801d08503.jpg http://images27.fotosik.pl/7/f7c1916774caef2c.jpg Aktualnie jesteśmy na etapie tynków wewnętrznych. pozdrawiam nigg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 26.06.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 No, no - zaczyna coraz lepiej wyglądać Ale - małe ale: dlaczego najpierw wylewki? Ostatnio była dyskusja na forum, że wylewki to na końcu bo tynkaże i tak zapaprają i potem kłopot z czyszczeniem A wylewki masz piękne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila79 26.06.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 nigger, a zdradzisz ile kosztowały Cię wylewki i ile tynki? Wylewki super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nigger 26.06.2007 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Ale - małe ale: dlaczego najpierw wylewki? Ostatnio była dyskusja na forum, że wylewki to na końcu bo tynkaże i tak zapaprają i potem kłopot z czyszczeniem. Akurat po sąsiedzku była wolna ekipa od wylewek więc skorzystaliśmy z okazji. nigg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nigger 26.06.2007 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 nigger, a zdradzisz ile kosztowały Cię wylewki i ile tynki? Wylewki super. wylewki 12zł/m2 tynki 11zł/m2 za ściany + 15zł/m2 za sufity nigg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 26.06.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Ja tez sie przylaczam do zachwytow nad kuchnia, uklad jest bardzo podobny do mojej ale ja okno mam tam gdzie ty kuchenke a w miejscu gdzie ty masz okno ja mam drzwi przez co jest duzo mniej funcjonalna. Ale ty swoja bardzo fajnie zaaranzowales, gratulacje!!! Z niecierpliwoscia czekam na kolejne zdjecia. A masz moze juz projekty lazienek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.06.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 super relacja z realizacji Waszego domku! Bardzo podba mi się wizualizacja kuchni i salonu czekam na dalsze fotki......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila79 27.06.2007 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 nigger, a zdradzisz ile kosztowały Cię wylewki i ile tynki? Wylewki super. wylewki 12zł/m2 tynki 11zł/m2 za ściany + 15zł/m2 za sufity nigg A jeszcze jakbyś napisał ile wyszedł Cię materiał, dopytuję bo przez wzrost cen materiałów na ściany i dach muszę skorygować moje wydatki. A i czy ta cena dotyczy też ścian zewnętrznych? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkis 01.07.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Witaj,Mam pytanko, jak poradziłeś sobie z instalacja a konkretnie czy zrobiłeś jedna czy dwie rozdzielki ? Do mnie poniedzieli wchodzą elektrycy i powiem szczerze nie wiem czy dawać na pietrze drugą roździelnie(ekonomicznie jest to uzasadnione) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_K. 08.07.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Witam , Jestem również zafascynowany projektem domu HERMES , ale interesujemnie projekt bez garażu. Czy taki jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila79 11.07.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Wersji z garażem raczej niema, musiałbyś zrobić adaptację, tylko wtedy kominn od kominka "wchodziłby" do salonu, no i drugi problem to to, że trzeba by było przerobić schody, lub nad schodami zrobić podwyższony dach, żeby się mieścić na schodach, ale wtedy domek straci symetrię.Pozdrawiam Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 29.01.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Gratuluje Pieknego Domu! Czekam z niecierpliwością na obejrzenie wykończeniówki w środku Zapowiada się ciekawie po wstępnej aranżacji kuchni... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.01.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Super wielka przestrzeń-gratuluję!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts