nigger 08.02.2007 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 witaj nigger, jeśli możesz podaj ile wyniosły cię okna i z jakiej firmy są. Masz bardzo ładny dom. cześć profil Rehau - kolor machoń szczegóły na priv nigg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila79 09.02.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 niggerChyba poszerzałeś wyjście na taras (w projekcie ma one szerokość 90 cm), jeśli tak to do jakiej szerokości?I mam prośbę, jeśli masz już postawione ścianki działowe wklej nam zdjęcia góry, jak bedziesz miał możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nigger 09.02.2007 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 nigger Chyba poszerzałeś wyjście na taras (w projekcie ma one szerokość 90 cm), jeśli tak to do jakiej szerokości? I mam prośbę, jeśli masz już postawione ścianki działowe wklej nam zdjęcia góry, jak bedziesz miał możliwość. Tak, powiekszylismy podcień na tarasie (ok 1.90m).Teraz okno a w zasadzie witryna ma 1470mm szerokości i nie jest otwierana. Jedynym wyjściem sa podwójne drzwi tarasowe, zresztą dokładnie takie jakie wszyscy mamy w projekcie. Ścianki działowe na poddaszu mam, może przez weekend cyknę kilka fotek i wrzucę na forum. Zastanawiam się nad powiekszeniem tarasu z zadaszeniem ale nie bardzo wiem jak by to miało wyglądać. Pamiętam Sail chyba planował coś podobnego - czy ktoś ma jakiś senswony pomysł jak to zrobić?? nigg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasinka83 09.02.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 nigger, a ja mam takie pytanko:czy masz taka samą dachówkę jak ten domek z sąsiedztwa?Tam też chyba zauważyłam jakiś grafit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nigger 09.02.2007 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 nigger, a ja mam takie pytanko:czy masz taka samą dachówkę jak ten domek z sąsiedztwa?Tam też chyba zauważyłam jakiś grafit. u mnie grafitowy brass z powłoką cisar u sąsiada ceramika Koramic L15 antracyt nigg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila79 10.02.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 niggerMy też planujemy powiększyć taras na całą szerokość domu od elewacji ogrodowej, będzie na trzy metry szeroki, ale bez zadaszenia trochę cienia da balkon, no i od strony garażu planujemt zrobić pergolę po której będą się piąć rośliny, więc da to dużo cienia (w lecie będzie całkiem zasłaniać jedno okno w salonie, więc dodatkowy plus). Można też pomyśleć też o markizach, teraz można bardzo ładne kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellucci 21.03.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Nigger jak idzie budowa hermesa ? Cos tu cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pap72 24.03.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Serdecznie witam sympatyków domu HERMES firmy Domena. Jestem również zainteresowany budową tego domu, ale z 1-nym garażem. Czy moze ktoś z Państwa ma tabelę z ilością i z materiałami jakie sa potrzebne do jego wybudowania. Byłbym bardzo wdzięczny jak Ktoś by mi ją przesłał na moja skrzynkę. Chciałbym mniej więcej wyliczyć jego budowę w stanie surowym, czy deweloperskim. Jeśli Ktoś ma taki zestaw potrzebnych materiałów do jego budowy to proszę o przesłanie. Mój adres: [email protected] Tak apropo również czekam na zdięcia "nigger" no i cieszę się również z jego sukcesów budowlanych. Gorąco POZDRAWIAM. pap72[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darma24 16.04.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam budujacych Hermesa! Projekt mamy juz wybrany, zaczynamy dopiero budowe naszego domku w 2008 . Nigger czekamy na wiecej zdjeć i zyczymy dalszych sukcesów budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellucci 24.04.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam hermesiaków Czy ktoś z was budujących będzie może na pikniku Muratora?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
foreks 03.05.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 witam wszystkich tez budujemy HERMESA, tylko nam jeszcze przyszedl pomysl podpiwniczenia czesci głównej, a garaże przerobilismy na czesci mieszkalna, zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale domek jest super. Brawo Niggier za fotki, bynajmniej wiem co mnie czeka, i jak wyglada kolejny etap.napisz co najtrudnieszego wysokoczylo podczas realizacji,Pozdrawaim. Wkrótce moze ja dołącze jakies fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna.o 10.05.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witam wszystkich forumowiczów,mam pytanie czy ktoś ma już może wykończony salon? zaraz wpada do nas elektryk i hydraulik, a ja mam problem z salonem i kolorystyką. Jeszcze nie do końca jestem pewna czy zostawic pokój na dole czy też powiększyc jadalnie. Bedę wdzięczna za ewentualne sugestie i zdjęcia pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nigger 10.05.2007 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witam wszystkich forumowiczów, mam pytanie czy ktoś ma już może wykończony salon? zaraz wpada do nas elektryk i hydraulik, a ja mam problem z salonem i kolorystyką. Jeszcze nie do końca jestem pewna czy zostawic pokój na dole czy też powiększyc jadalnie. Bedę wdzięczna za ewentualne sugestie i zdjęcia pozdrawiam serdecznie cześć Nie mam aktualnych zdjęć (jesteśmy na etapie instalacji i niebawem tynków wewn.) ale mam kilka poglądowych renderów, wklejam poniżej: http://images20.fotosik.pl/329/e33d4a26daea0895.jpg http://images21.fotosik.pl/274/234f518f7cde2c0b.jpg http://images21.fotosik.pl/274/c0d0e45bc42d3106.jpg http://images20.fotosik.pl/329/3dd6add605031e31.jpg Wybraliśmy wersję bez pokoju na dole, chociaż ten pokój mógłby czasem się przydać. pozdrawiam nigger ps. też macie już dość podejmowania decyzji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nigger 10.05.2007 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 napisz co najtrudnieszego wysokoczylo podczas realizacji, myślę, że najtrudniejsze dopiero przed nami nigg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
foreks 10.05.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 napisz co najtrudnieszego wysokoczylo podczas realizacji, myślę, że najtrudniejsze dopiero przed nami nigg Nigger w kolo domu widziałem w narożach masz odpływy zrobione, co to jest do wody opadowej? czy zrobiłes drenaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 11.05.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 cześć Nie mam aktualnych zdjęć (jesteśmy na etapie instalacji i niebawem tynków wewn.) ale mam kilka poglądowych renderów, wklejam poniżej: pozdrawiam nigger ps. też macie już dość podejmowania decyzji ? Jejku, Nigger - wymiękłem, świetnie to wygląda, mam nadzieję, że zdjęcia z rzeczywistości też kiedyś zamieścisz My w przyszłym tygodniu powinniśmy zalać fundamenty, więc też przyjdzie pora zacząć fotorelację PS. Dowiedzieliście sie juz czegoś więcej o tej zielonej elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila79 11.05.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 nigger aś mnie zadziwił, to jest moja kuchnia, planuję taki sam układ, tylko, że po drugiej stonie barku od strony kuchni chce, żeby był trochę blat na równi z ciągiem szafek i krzesełko, żebym mogła sobie coś tam robić na siedząco, czy na szybką przekąskę. Proponuję też przemyśleć te wąskie otwarte pólki "na butelki" to zbieracze kurzu które ciężko się czyści. A te roślinki koło schodów są super, ja myślałam o jakimś niskim murku dla roślin ale to jest dużo fajniejsze, no i super pomysł na "poręcz" A czy te projekty to sam robiłeś czy projektant, bo są super. Jak możesz to pokaż jak wygląda lodówka, ja planuję taką dwudrzwiową i się boję że może psuć efekt, ale ten murek fajnie to załatwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna.o 11.05.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 witam!!! fajne fotki co fakt kuchnię planuję w innej kolorystyce ale okap nad kuchenką bomba!! a salon i rozwiązania z zielenią w okolicach schodów super. Nigger, skąd te zdjęcia??? czy to wasz pomysł na wykończenie??? nie wiem jak u was ale my mamy salon od północy wiec bede musiała utrzymac jasna kolorystyke (a miałam marzenie o czerwonej scianie) by zachowac wiecej swiatła. W waszym przypadku wyeliminowanie pokoju jest ok, bo powiększyliście podcien u mnie nie ma większych zmian, oprócz pokoju nad garazem, nie ma łazienki (drugiej) i jakiegoś zakamarka, który widniał w projekcie. Jezeli jest jakas strona gdzie moge troche poszalec jezeli chodzi o wykończenie to prosze o podpowiedz. pozdrawiay gorąco Asia i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nigger 12.05.2007 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Nigger w kolo domu widziałem w narożach masz odpływy zrobione, co to jest do wody opadowej? czy zrobiłes drenaż ? te odpływy to studzienki łączące rury drenażowe biegnące wokół budynku. nigg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila79 12.05.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 nigger Ponawiam prośbę o ujęcie z lodówką o ile masz, no i zdradź nam czy masz jakiś fajny programik do projektowwania, czy to dzieło architekta wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts