ja14 06.10.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Czy wy też tak macie? Co robić? P.S. Dla jasności dodam, że staram się jej nie zaniedbywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.10.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Czy wy też tak macie? Co robić? P.S. Dla jasności dodam, że staram się jej nie zaniedbywać. Co robic? Niech sama tu wskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.10.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Zamiast siedziec na forum moglbys budowac!!! Tylko sobie nie pomysl, ze ona jakos specjalnie narzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.10.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Czy wy też tak macie? Co robić? P.S. Dla jasności dodam, że staram się jej nie zaniedbywać. czyli to jest mała czarna musi się z nami zaprzyjaźnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 06.10.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Mamy odpowiedź kto jest mężem czarnej z sąsiedniego wątku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 06.10.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Czy wy też tak macie? Co robić? P.S. Dla jasności dodam, że staram się jej nie zaniedbywać. czyli to jest mała czarna musi się z nami zaprzyjaźnić O sorry Majka....nie zauważyłam twojej odpowiedzi ...tak się śpieszyłam, żeby obwieścić światu tą wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.10.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 stary kasuj stare wpisy wszystkie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 06.10.2006 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 stary kasuj stare wpisy wszystkie ... za późno... (już pewnie z miesiąc jestem na cenzurowanym...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.10.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 stary kasuj stare wpisy wszystkie ... za późno... (już pewnie z miesiąc jestem na cenzurowanym...) Wytłumacz się chwilową niepoczytalnością związaną z szaleństwem budowlanym lub pomrocznością jasną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.10.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 stary kasuj stare wpisy wszystkie ... za późno... (już pewnie z miesiąc jestem na cenzurowanym...) Wytłumacz się chwilową niepoczytalnością związaną z szaleństwem budowlanym lub pomrocznością jasną albo zgoń wszystko na nas .. my se poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 06.10.2006 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała_czarna 06.10.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 No cóż pozostało mi tylko współczuć Ci takiej żony. Uszy po sobie i idę do garów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.10.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 No cóż pozostało mi tylko współczuć Ci takiej żony. Uszy po sobie i idę do garów zrób ja14 coś pysznego do zjedzenia ... i schowaj ten scyzoryk PS. po kiego diabła u was pod miastem TYLE fotoradarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.10.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 ja14 tylko pamiętaj, żeby jeść z Małą_carną ze wspólnego gara. Cobyś preparatum nie dostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 06.10.2006 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Obiad zjadłem i ......... jak widać żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 08.10.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Spokojnie! Powiedz jej, że teletubisie nas mają w swojej opiece! Lepiej niech pokocha zamiast się narażać! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts