Taki sobie gośc 11.04.2003 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 mam pytanko czy ktos z grupowiczów ma te okna i czy jest z nich zadowolony ,czy może lepiej szukac czegoś innego??? prosze o opinie o tych oknach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipm111 11.04.2003 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Ile tych okien, jakie (wymiary, kolory, szyby, okucia) i gdzie? Daj konkrety zobaczymy co można Ci zaproponować - Najlepiej powiedz ile chcesz wydać na okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
automik 12.04.2003 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2003 Mam obecnie okna Wołomin. Ale są to modele najtańsze sprzed 4- ech lat , drewniane z okuciami roto, komora powietrzna. Nie dość że farba zeszła po roku , to się wypaczyły - większość ludzi na osiedlu - choć dom ma 4 lata już je wymieniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taki sobie gośc 12.04.2003 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2003 Witamona wołomin to EURO LAZUR CHYBA TO SA NAJLEPSZE OD NICH a wymiary jeszcze nie wiem ,balkonowe napewno no i dokuchni i pokoji razem 8 pomieszczen, znajomy kupił okna drewniane sprzedawane przez firme GBBUD z Bytomia ma juz je 3 rok i są super producent Tarnowskie góry ale nie znam go może ktos z was zna ta firme??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts