rrmi 10.04.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Mam te mniejsze ciemniejsze Podchodza moze nie do mnie , nieprecyzyjnie sie wyrazilam , moze bardziej chodza sobie i przechodza kolo mnie Wiem , ze te ogonki im odrastaja , co nie zmienia faktu , ze mi sie jakos tak zal zrobilo. Chcialabym nie bac sie ich Wiem , ze mi nie pomozesz , ale tak jakos napisalam zeby sie wygadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.04.2007 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Mam te mniejsze ciemniejsze Jaszczurki żyworodne Zootoca vivipara Chcialabym nie bac sie ich Wiem , ze mi nie pomozesz , ale tak jakos napisalam zeby sie wygadac No to zapraszam na kurację Dysponuję dość smacznymi środkami znieczulającymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 19.08.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 http://images24.fotosik.pl/64/239811a3eace3197.jpg Panna Żermena, mieszka właściwie w truskawkach, ale zaciekawiło ją pielenie i kształtowanie skarpy. Jaszczurek ciągle nie udaje mi się sfotografować, za szybkie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts