ivirin 30.12.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 a słuchajcie. Mowicie wiele ciekawych i interesujących rzeczy. Jestem na etapie szukania taniego,ładnego łóżka do sypialni. W ikea podobaja mi się dwa modele: Malma i LEKSVIK. To drugie jest bardzo drogie, 1200 złotych, MALMA -wiadomo - tanie. czy wiecie jaka jest różnica pomi ędzy nimi - czy tylko w cenie czy na jakości to też się odbija?w ogóle to chciałabym łózko świerk podobny do ikea-leksvik, ale bez dolnej belki, tylko z półką nad głowamiPlease - pomóżcie - gdzie coś takiego można znaleźć. pozdrówki i zyczenia noworoczne dla wszystkichIwonne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 02.01.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witam A ja zakupiłam ostatnio takie łóżko dla naszej córci http://www.ikea.com/PIAimages/36794_PE128050_S4.jpg jeszcze nie wypróbowane....czeka aż się pokój dla niej wybuduje......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.01.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Mamy dużo mebli z IKEA i jedyne, na co mogę narzekać, to stoliki LACK, z których oblazł lakier. Fakt, że sofa po prawie 10 latach dogorywa, ale tego, co ją spotykało ze strony naszych dzieci, nie przetrwałaby żadna, nawet najdroższa sofa. Tej przynajmniej nie szkoda po 10 latach wyrzucić, bo nawet w IKEA należała do najtańszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiulka999 30.12.2007 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Witam:) wypatrzyliśmy z mężusiem dla nas łóżeczko w Ikei 160x200 teraz maja na nie promocje-stówke mniej ale mamy dylemat który kolor ładniejszy? mamy maly dośc ciemny pokoik,szafe mamy w kolorze jasnego bezu/limba/ czy podoba Wam sie jasna wersja tego łóżka?kolor okleiny-brzozowa czy lepsze bedzie jednak ciemniejsze? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S09825587 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S09825587 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 30.12.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 My przymierzamy się do całej sypialni Malm. Bardziej podoba mi się ta brązowa wersja ale myślę, że w waszym wypadku, jeżeli już macie jasną szafę to zdecydowanie należałoby kupić jasne łóżko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markdottir 02.01.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 mi też bardzo podoba się to łózko. Gdyby nie to, że nie mieści się pod nim pudło na posciel, juz byśmy kupili...mamy stół i krzesła w dębie i tak okleina podoba mi sie najbardziej. zastanawiam sie też nad brzozą, bo chcę mieć jasną sypialnię. Tobie też polecam jasne łóżko. Bedzie bardziej pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiulka999 02.01.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 juz je mamy R O Z K L A D A M Y!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markdottir 02.01.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 które? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiulka999 02.01.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 jasne tzn.brzozowe ladne jest i konstrukcja solidna mimo ze okleina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 02.01.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 no to super ...tez wybrałabym brzozowe!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szisz90 08.04.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Czy ktoś wie co to za model łóżka (IKEA)? Ma około 14 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albertM 09.04.2015 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Czasem fajne rzeczy są w ikei. Szczególnie duży wybór jest dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts