PRO 06.10.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Podkład pod tynk silikonowy firmy Kabe, odbiór osobisty w Poznaniu, połowa ceny.Oryginał zamówiłem a nie skorzystałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 07.10.2006 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Trochę informacji dodatkowych jest to grunt Armasil T Kabe - mam razem 40 litrów, barwienie na kolor F8100 z palety kolorów Kabe. Jest to taki jasny kolorek jak to ktoś określił budyniowy, chociaż budynie to i czekoladowe są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 08.10.2006 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 W Poznaniu i okolicy do 20km dowiozę osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts