no_fear 07.10.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Witam! znalazłem wspólnie z żonką gdzies na necie taki o to fotel: http://images3.fotosik.pl/193/f520cd92f07c35e2.jpg Małżonka zakochała sie w nim od pierwszego wejżenia Pomożcie gdzie mozna takie cudo znaleźć? Najlepiej w Krakowie lub okolicach...ew. jakis sklep internetowy.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 07.10.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 w każdym sklepie meblowym.....są typu "finka" - kiedyś takie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_fear 08.10.2006 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 nie chodzi mi o typ fotela - wiem, ze jest ich wszedzie pełnoooo chodzi o KOLOR/WZÓR OBICIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 08.10.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 nie chodzi mi o typ fotela - wiem, ze jest ich wszedzie pełnoooo chodzi o KOLOR/WZÓR OBICIA i znów... nieporozumienia semantyczne a obicia.... tez poszukaj wsród sklepowych próbek.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NUTKA 10.10.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Takie obicie napewno ma w swojej ofercie IKEA. Wiec wiecie co robic...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts