jacek--m 07.10.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Witam ! Kupiłem działkę rolną która posiada warunki zabudowy. Chciałem dokonać cesji decyzji o ustaleniu warunków zabudowy. Zwróciłem sie do władz mojego miasta z 2 dokumentami tj. Oświadczenie sprzedającego iż wyraża zgodę na cesję praz oraz podanie w którym wyrażam zgodę na na tą cesje a warunki i obowiązki znią związane są mi znane. W odpowiedzi otrzymałem pismo w którym wzywa się mnie o uzupełnienie złożonego wniosku o dokumenty świadczące o możliwości realizacji przez wnioskodawcę zabudowy siedliskowej na przedmiotowej działce (dokumenty potwierdzające możliowść prowadzenia gospodarwstwa rolnego na przedmiotowym terenie (w tym jego terenie) wraz z pełną charakterystyką zamierzenia inwestycyjnego, szczegółowy opis prowadznej działalności rolniczej z uwzględnieniem funkcji i sposobu zagospodarowania działki.Nie uzupełnienie wyżej podanych braków spowoduje wydanie decyzji odmownej.Działka ma 1,3 ha z czego 20 % jest pod zabudowe. W tej sytuacji niebardzo wiem o co im chodzi i jakich dokumetów jeszcze odemnie oczekują. Moim zamiarem jest wybudowanie domu. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/63316-cesja-decyzji-o-ustaleniu-warunk%C3%B3w-zabudowy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskar0259 07.10.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 No tak, są to warunki zabudowy dla siedliska, czyli domu ROLNIKA, wraz z zabudowaniami gospodarczymi.Urząd chce Ci udowodnić, że rolnikiem nie jesteś.Poczytaj to forum, jest sporo postów o zabudowie siedliskowej, średniej powierzchni gospodarstwa w gminie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/63316-cesja-decyzji-o-ustaleniu-warunk%C3%B3w-zabudowy/#findComment-1392285 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts