bogdanloku 12.04.2003 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2003 To chyba temat tabu. Nigdzie nie mogę trafić na informacje na temat jednoczesnego działania kominkowego systemu DGP i systemu mechanicznej wentylacji z zastosowaniem rekuperatora. Nie wiem i nie mogę się dowiedzieć, czy oba systemy mogą jednocześnie i niezależnie od siebie działać ( oczywiście przy założeniu, że tlen niezbędny do spalania w kominku jest doprowadzony z zewnątrz niezależnym kanałem ). Litościwym a kompetentnym w tej sprawie użytkownikom forum będę bardzo wdzięczny za informacje - podobnie redaktorom Muratora. _________________ [ Ta wiadomość była edytowana przez: bogdanloku dnia 2003-04-12 19:36 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 12.04.2003 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2003 Ten temat nie jest "tabu" na forum Spróbuj chociażby i tutaj: http://forum.murator.com.pl/viewtopic.php?topic=6558&forum=34 a najlepiej - poprzez funkcję "szukaj" wpisz rekuperator i DGP. Wątków jest co najmniej kilkanaście. Pozdrawiam, Gaga2 PS. Ja będę mieć i rekuperator i DGP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts