nerka 08.10.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Jestem nowy więc wypada się przedstawić. Andrzej z Pruszkowa. Buduję parterowy dom z poddaszem użytkowym w okolicach Grodziska Mazowieckiego (aktualnie stan surowy otwarty). Stan posiadania? Żona, dwoje dzieci, pies i kot Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i liczę, że z forum dowiem się wiele a być może i ja się na coś przydam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.10.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 A witaj, witaj - zafrapował mnie Twój nick... "nerka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.10.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Nerka z Pruszkowa. Niezła kombinacja! Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts