Laurka 08.10.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Witam serdecznie Wszystkich Forumowiczów Jestem tu nowa i mam nadzieję, że się zaklimatyzuję i jakoś w tym wszystkim sie nie pogubie Zaczynamy cała ta akcje ,,domkową'' 13 w piatek i mam nadzieje, ze ta data nie bedzie pechowa wrecz przeciwnie. Jestem z Bolesławca woj. dolnoslaskie, a buduje sie w Osiecznicy. Pozdrawiam wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 08.10.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Witamy,witamy i zachecamy dostudiowania FORM.Znalezc tu mozna wiele ciekawych rzeczy,zwiazanych nie tylko z budowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts