Dyletant 12.04.2003 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2003 Tytułowe pytanie nasunęło mi się po tym, jak rozpoczęty wątek zniknął mi z "Wymiany doświadczeń", by odnaleźć się na "Prawie i pieniądzach". Tym samym szybko uwiądł, bo na Forum żyje przede wszystkim "Wymiana doświadczeń".Rozumiem oczywiście myśl, jaka przyświecała podziałowi Forum na różne działy. Miało być łatwiej. Ale skoro życie toczy się właściwie tylko na jednej części, to może chociaż administratorzy nie zsyłaliby wątków świadomie założonych w jednym dziale do innych działów, gdzie czeka je straszna, powolna śmierć w samotności?Co o tym myślicie?AHA. PROSZĘ ADMINA, O NIEZSYŁANIE TEGO WĄTKU DO NOWOUTWORZONEJ CZĘŚCI FORUM NP. POD TYTUŁEM "FORUM NA TEMAT FORUM" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 13.04.2003 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2003 Mi odpowiada. Zazwyczaj robię przegląd kilku ulubionych działów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 14.04.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 zobacz wątek, to stara dyskusja...http://forum.murator.com.pl/viewtopic.php?topic=684&forum=46&42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts