blackrs 08.10.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 I drugie pytanie. Czy straty styropianiu przy ocieplaniu domu można określić na ok. 10%? Bo coś cholernie dużo idzie gościom tego styropianu i za moment będą musieli mi powiedzieć, że ok. 50% poszło na ścinki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgoss 08.10.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Gdyby dobrze kombinowali to strat byłoby niewiele... Coś mi się zdaje że nie szanują materiału powierzonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 08.10.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 U mnie straty wyszly ok. 4%. Z tym, ze wyszlo troche wiecej metrow niz pierwotnie zalozylem, bo w obliczeniach nie uwzglednilem tego, ze styropian dojdzie az powyzej murlaty i powyzej scian szczytowych. Czyli powierzchnia do ocieplenia jest wieksza niz powierzchnia scian.pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 08.10.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 I drugie pytanie. A jakie było pierwsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts