areksam 27.10.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 I ja bardzo proszę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 To ja tez poprosze!!! [email protected] Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 09.11.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 I jeszcze ja proszę, [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetacz 10.01.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Ja też poproszę, o ile mogę. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 10.01.2005 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Chyba nikt tu nie zagląda bo nie dostałem tego kosztorysu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artu25 11.04.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Czy i dla mnie coś jescze sie znajdzie? Bardzo prosze o przesłanie: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Sudnik 16.04.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Czy gdyby i ja poprosiła to bylaby to juz fatyga?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 17.04.2005 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Wielu prosi o kosztorys ..... nie wiem o jaki Wam chodzi bo wątek dziwnie się zaczyna - jakby sie odnosił do jakiegos innego .... ale ja mam i mogę udostępnić kilka rodzajów kosztorysu: - druk z banku jak brałem kredyt;- ten sam druk ale już wypełniony przez mojego kierownika budowy(zaakceptowany przez bank);- realny kosztorys z mojej budowy - w postaci pliku Excella ... do którego zresztą w innym wątku jest odnośnik bo umieściłem go na serwerze WWW .... napiszcie co potrzeba bo nie do końca wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Sudnik 17.04.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 A czy moglbys udostepnic wszystkie 3 pliki o ktorych piszesz ?? Bedziemy wszyscy dozgonnie wdzieczni pzdr natka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 17.04.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Nie ma sprawy. Tylko chyba nie ma sensu dawać pusty i wypełniony taki sam formularz. Ponieważ ja po otrzymaniu druczku z banku wklepałem sobie go do Excela i potem wypełniłem razem z kerownikiem budowy (właściwie to on wypełnił a ja tylko przeniosłem to do Excela) to podaję link tylko do takiego wypełnionego (każdy przecież może sobie go wykasować - gdyby ktoś nie miał Excela i chciał pusty np ... .pdf to proszę o sygnał.Oto link: Wypełniony "Druk na kredyt" z PKO BP Natomiast jeśli chodzi i pełny kosztorys oparty w znacznej mierze na faktycznych wydatkach (oraz częściowo na prognozach, które zamienią się w realne liczby jak dojdę do danego etapu budowy) to tu można go sobie pobrać: Mój realny kosztorys Tylko uprzedzam, że jest dość złożony - sugeruję pierw dobrze się przyjrzeć zależnościom między poszczególnymi arkuszami oraz polami w arkuszach zanim zaczniecie zmieniać. W razie problemów służę pomocą - GG i email w podpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
backdraft 21.04.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Błagam, ja też proszę o kosztorys - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
backdraft 21.04.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 przesyłaj wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 22.04.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 W moim poście powyżej są linki do ściągnięcia tych plików ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 14.06.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Sylwek Wielkie dzięki !!! Ściągnełam sobie wszystko - bardzo się przyda.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 15.06.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Ja tez sobie scagnelam!!!Dzieki Sylwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annadoc 11.07.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Wielkie dzieki!!!! Właśnie jestem na etapie przekonyania męża do budowy swojego domku, ale on jako 100% ekonomista przed podjęciem decyzji musi wiedzieć za co i ile musi zapłacić i co brać pod uwagę przy tworzeniu kosztorysu budowy!! Pozadrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.10.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Dzięki za info o kosztorysie!! Na prawdę super. Napisałem coś wzorując się na Tobie.... Zobaczymy czy mi przyjma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulas 07.10.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 SylwekW, jestem pełna podziwu co do formy i skrupulatności w wykonaniu kosztorysu. Zapisałam sobie i na pewno wykorzystam. Dzięki za udostępnienie Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulas 07.10.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 SylwekW, jestem pełna podziwu co do formy i skrupulatności w wykonaniu kosztorysu. Zapisałam sobie i na pewno wykorzystam. Dzięki za udostępnienie Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 10.10.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Mam pytanie - jeżeli w projekcie nie ma opisu ile jest ścian fundamentowych, ław fundamentowych, ścian działowych i nośnych itp, itd, to czy jestem w stanie (razem z Faciem oczywiście) policzyć to wszystko na podstawie kosztorysu, który SylwekW udostępnia??? Tak się zdarzyło, że nie mamy w ogóle wykazu materiałów (no oprócz więźby i stali!!!). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts