Honorka 08.10.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Kiedy już znalazłam kominek, który by mi wizualnie pasował okazało sie, że to kominek stalowy Słyszałam o kominkach żeliwnych, o wkładach z cegły szamotowej ale o kominkach stalowych słysze pierwszy raz. I mam dylemat - czy to dobry kominek? Czym sie różni od pozostałych kominków. Do tanich nie nalezy, więc cena niczego sugerowac nie może Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 09.10.2006 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Nikt nie wie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 09.10.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 z tego co wiem to kiminek z ceglami szamotowymi tez moze byc stalowy jak i zeliwny zarowno kominek z plaszczem wodnym bywa stalowy jak i zeliwny podejzewam ze musisz sie przyjzec stali dokladniej co to za stal jaka grubosc i ile jest gwarancji na stala ile na polaczenia czyli na spawanie a jesli chcesz wiedziec wiecej to poszukaj strony o kominkach moze byc zrob to sam tam cos znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts