bart72 08.10.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 w mieszkaniu które kupiłem niestety zamontowali metalowe ościeżnice.Może ktoś ma jakiś pomysł,co z nimi zrobić,żeby jakoś wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vib 08.10.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 u mnie ekipa wziela mloty i przecinarki katowe i w ten sposob je "wykonczyla" - byly to pierwsze z rzeczy jakie wywalilem w mieszkaniunie ma sie wg. mnie zastanawiac co z nimi zrobic, tylko po prostu wywalic Pzdr.vib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.10.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 ... tańsze rozwiązanie to pomalować, ale naprawdę b. porządną farbą .....J ... generalnie zgadzam się - wywalić !.. no ale rozumiem, że z kaską może byc trochę cieńko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vib 08.10.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 od razu uprzedzam - przynajmniej u mnie w wielkiej plycie to cholerstwa byly tak poprzyspawane do zbrojenia, tyle punktow zaczepienia bylo, ze majstrowie kleli ile wlezie - nie byla to prosta robota (a i bardzo uciazliwa dla sasiadow) Pzdr.vib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 08.10.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Uuuuu też mam ten zabytek.Straszą mnie, ale nie odważę się tego ruszyć.Porządna konstrukcja. Łatwo się nie ruszy. Może jakbym jakiś generalny remont robiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 11.10.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 A jeżeli problemem będzie wywalenie ich całkiem (najlepsze rozwiązanie) to można spróbować zakryć takimi ozdobnymi listwami (są i styropianowe i drewnopodobne i aluminiowe). Grunt by pasowały do reszty pomieszczenia i łączyły się ładnie z listwami wykańczającymi podłogę. Malowanie nic nie zmieni poza ewent. kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts