rafałek 10.01.2005 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Wszystkiego najlepszego budowniczym Babiego Lata, kresek i pozostałym budującym spoglądającym z zazdrością z zapłotu na nasze piękne domki. A tak już w temacie budowy to mamy piękną wiosnę tej zimy. Czy ktoś z Was robi cokolwiek z wyłączeniem wykończeniówki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala4 16.01.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Hej, ja dopiero zaczynam myslec o budowie. Bardzo mi sie podoba projekt Babie Lato i w zwiazku z tym mam pytanie odnosnie stron swiata, jak wy macie polozone domy. ja mam dzialke z wjazdem od wschodu i zastanawiam sie czy ten dom bedzie pasowal do takiego polozenia dzialki.Pozdrawiam Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 16.01.2005 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 My mamy wejście od północnego wschodu, odbicie lustrane (prawa na lewo). Dzięki temu garaż przypada od mniejwięcej północnego zachodu. Taras w takim układzie znajduje się na południowozachodniej stronie czyli tej najbardziej słonecznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 01.02.2005 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Śnieg stopniał, może przyjdzie wiosna . Czas do zakasać rękawy a tu cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 03.02.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Witam Gdzie stopniał tam stopniał u mnie dopiero spadł. A tak poważnie ja już swoje zrobiłem teraz przyszła kolej na bank . Jak wszystko się uda to niedługo ruszam całą parą naprzód. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 20.02.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Witam Właśnie bank przyznał mi kredyt i pierwsza transza wpłynęła na konto. Teraz tylko pogoda i ruszam dalej. POZDRÓWKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 20.02.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Tak sobie czytam i pisze a tutaj mija mi roczek jak zaczeła się przygoda z forum. Kończę i idę świętować , każda okazja dobra. Pozdrówka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 20.02.2005 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Witam Właśnie bank przyznał mi kredyt i pierwsza transza wpłynęła na konto. Teraz tylko pogoda i ruszam dalej. POZDRÓWKA Może podesłać Ci nasz nr konta? Może coś przelejesz? Nie koniecznie całą transzę, ale zawsze coś Pozdrawiam i gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 27.02.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Witam!!! Ten śnieg jest naprawdę upierdliwy , powoli rozkłada mi cały charmonogram prac . Jak tak dalej będzie sypało to roboty rozpoczną się w maju. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 27.02.2005 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Nie martw się Mirosław. Wczoraj był hydraulik i powiedział, że wszystko rozprowadzi do świąt bez względu na pogodę . Elektryk też nie narzeka... pytanie tylko czy obaj dojadą przez zasypane drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 08.03.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Witam!! Z okazji Dnia Kobiet chciałbym wszystkim Przodowniczkom Pracy na naszych budowach złożyć najserdeczniejsze życzenia Wszystkiego NAJ....Pozdrówkahttp://www.gify.org.pl/gify/natura/kwiaty/127.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 20.03.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Witam. Zaglądam tutaj co jakiś czas a tu taki sam zastój jak u mnie na budowie. Miałem już nadzieję że zima odchodzi a ona podstępnie wróciła i nadal przeszkadza mi w pracy. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 20.03.2005 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Jak by to Mirosław powiedzieć... jesteśmy na etapue, że nar razie lepiej się nie chwalić... powiem tylko tyle, że od ponad miesiąca prace trwają... Jak będzie bezpieczniej to opiszę szczegółowo. Pochwalę się tylko, że mamy hudraulika z dużymi rabatami na materiał, a do tego VAT na 7% . Całość generuje dość duże zniżki kosztów, ale i tak jest drogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 20.03.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Całość generuje dość duże zniżki kosztów, ale i tak jest drogo... Coś niecoś na ten temat tz. ,,drogo'' to ja wiem . Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOWO4 20.03.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Kto buduje BABIE LATO w Wa-wie lub okolicach???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 20.03.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Kto buduje BABIE LATO w Wa-wie lub okolicach???????????????? Oj krawaciarzy to tu chyba jeszcze nie było , ale serdecznie witamy Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 26.03.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 W dniu Wielkiej Nocy,życzę Wam mocy,zero zmęczenia,dużo natchnienia,serca szczerego,domu ciepłego,niech świeża będzie Wasza pisankai radosnego Co dzień poranka!http://www.grafmix.40.pl/gify/wielkanoc/93.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 28.03.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 Witam Ja rozumiem że są święta ale żeby na tą stronę nikt nie zajrzał . W Gdyni drugi dzień przepięknej pogody aż chce się żyć i budować oczywiście. Ja się tak łatwo nie poddam będę tu dalej zaglądał może jeszcze ktoś wybierze najładniejszy projekt na świecie i dołączy do nas Babiolatowiczów . Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jatar 01.04.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Chcę wybudować sobie najwspanialszy domek na świecie-KRESKA. Nie wiem czy mnie stać. Przed kupnem projektu chcialbym skalkulować koszty.Proszę powiedzcie mi jakie ilości materiałów są mi potrzebne wg. projektu.Np. ile betonu na fundamenty,ile stali ,jakie powierzchnie murów, ile dzrzewa na więżbę, jaka jest pow. dachu. Interesuje mnie stan zerowy otwarty. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 01.04.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Witam Co prawda nie budowałem prawie wsaniałej KRESKI ale najwspanialsze Babie Lato to jednak mogę coś podpowiedzieć. Prosze napisać e-mail do arhitekta z APA a oni przyślą część dokumentacji. Wstępnie możnazrobić z tego kalulacje z tym że papierki sobie a rzeczywistość sobie . Różnica potrafi być znaczna w zależności od indiwidualnego wyboru technologii i ewentualnych przeróbek. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts