mialek 06.07.2003 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Ceny które podałem dotyczą lubuskiego, a dokładnie Gorzowa Wlkp.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 07.07.2003 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 swiatelko w tunelu- wiec jak- rafal, decydujecie sie??? my ostatecznie jestesmy zdecydowani na babie. a milo zobaczyc na forum krajana- tomek, jestes z gorzowa?? tam sa moje korzenie. ale buduje w szczecinie. tu ceny sa troche bardziej kosmiczne. ale jestem optymistka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 08.07.2003 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Żona jest coraz bardziej za projektem indywidualnym, na razie walczymy z urzędami (brak planu zagospodarowania przestrzennego). Co będzie? zobaczymy i na pewno dam znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 08.07.2003 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Mialek, gdzie dokładnie można zobaczyć w naturze tą Kreskę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 08.07.2003 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 swiatelko w tunelu- wiec jak- rafal, decydujecie sie??? my ostatecznie jestesmy zdecydowani na babie. a milo zobaczyc na forum krajana- tomek, jestes z gorzowa?? tam sa moje korzenie. ale <...>. Tak jestem z Gorzowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 08.07.2003 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Mialek, gdzie dokładnie można zobaczyć w naturze tą Kreskę? Widziałem trzy gotowe Kreski ( jedną oglądałem w środku ). Rozumiem, że znasz Gorzów ( jako ex mieszkaniec stolicy lubuskiego ) Dwie są w Chalęcicach ( dokładnie w połowie drogi między Chwalęcicami , a cmentarzem ) , trzeci na zawarciu w kierunku Deszczna. Dokładna lokalizacja tych w Chwalęcicach: Jadąc od strony cmentarza, po lewej stronie mija się pomarańczowy dom otoczony wysokim pomarańczowym murem. Zaraz za domem skręcasz w małą drogę. Po ok 100m widać dwie Kreski. Po lewej już prawie skończona, po prawej stan surowy otwarty. Właściciel tej skończonej ( prawie ) jest bardzo miły i chętnie pokazuje środek. Pozdrowienia Tomek Ps. Mała poprawka. Dopiero teraz zorientowałem się , że moim krajanem jest Bikosa a nie ty Rafal. Nie wiem czy opis lokalizacji Kreski coś Ci da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 08.07.2003 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 za to mi dał dużo!! jak będę u rodziców to zawitam do Chwalęcic- ale jadac od strony do czy od gorzowa?? bo jednak co innego zobaczyć w kompie a co innego na żywo (czu budynki mogą być w stanie ożywionym??). zanim się jednak wybiorę to powiedz jedno- mają zrobione jakieś przeróbki, czy wg projektu?a w stronę deszczna to przy drodze?? No i dzięki za info!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 09.07.2003 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 za to mi dał dużo!! jak będę u rodziców to zawitam do Chwalęcic- ale jadac od strony do czy od gorzowa?? Od strony cmentarza ( czyli z Gorzowa ) bo jednak co innego zobaczyć w kompie a co innego na żywo (czu budynki mogą być w stanie ożywionym??). zanim się jednak wybiorę to powiedz jedno- mają zrobione jakieś przeróbki, czy wg projektu? Ten gotowy w Chwalęcicach zewnętrznie wydaje się bez przeróbek. Parter jest jak w oryginale. Poddasze - zmieniony układ w porównaniu z tym proponowanym przez "Apa-Domy". Drugi w Chwalęcicach ( ten który opisałem jako po prawej ) wydaje się mieć zmienione portale ( ale być może poprostu jest niewykończony. a w stronę deszczna to przy drodze?? No i dzięki za info!! Około 200m od drogi. Widać go z drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 09.07.2003 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 jeszcze raz dzieki za info. poszukam wszystkich trzech. teraz cos mi swita, ze jak jechalam do deszczna to chyba jest jakies nowe osiedle po lewej stronie. musze zwrocic baczniejsza uwage. tobie tez sie podoba tez projekt czy ogladales tylko tak dla sportu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 09.07.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Przymierzałem się do Babiego Lata ( Kreska z garażem ) ale w PZiZP dali mi 8 m od drogi i domek się nie zmieści. Teraz mam do wyboru Kreska + garaż wolnostojący lub zmiana koncepcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 09.07.2003 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Nam bardziej odpwiada Babie Lato i pod wzgledem garazu i wygladu. troche szkoda miejsca na wolnostojacy garaz ale to zalezy do dzialki. my zreszta odwrocilismy kolejnosc. ten projekt to zdecydowanie to czego chcemy (ma pewien minusik-maly salon, nawet z jadalnia, ale trudno) wiec ciagle nam jakas dzialka nie pasuje. a jakie masz wymiary dzialki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 09.07.2003 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 28x45 i chcę postawić dom frontem do krawędzi 28m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 09.07.2003 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 to babie powinno sie zmiescic. ma 20.5 z lewej 3m od garazu do granicy z prawej okna jadalni 4m od granicy wiec 28 powinno wystarczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 10.07.2003 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Przez Gorzów niekiedy przejeżdzam więc jakbym się zawziął to powinienem je odszukać, przynajmniej ten domek od strony Deszczna - ja tędy wjeżdzam do Gorzowa... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 10.07.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Miałek, chyba mi mozg zamurowalo. Wlasnie mnie olsnilo co do Chwalęcic. za cmentarzem tam po prawej jest sklep z sukniami slubnymi, a po lewej bede szukac domku. ale normalnie w pierwszym momencie wydawalo mi sie ze to na zawarciu !! nie wiem, mam chyba zwarcia na synapsach. poprawie sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 14.07.2003 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Bikosa czy byłaś już na wizji lokalnej? Jeśli tak to jakie wrażenia? My się jakoś nie możemy wybrać. Najczęstsze wyjazdy mamy w stronę Poznania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 17.07.2003 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Znalazłem człowieka z Lubina woj dolnośląskie który postawił Zacisze (podobne do babiego lata, zobaczcie na stronie APA-domy) za 100k zł. Pisze, że postawił go samemu. Co do projektu - pisze, że miał drobne wady w wyliczeniu fundanentów... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 24.07.2003 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Rafałek, nie byłam jeszcze na wizji lokalnej bo wlasnie wroócilam z ytgodniowych wczasów. Wybieralismy sie w przyszly weekend ale zapowiedziala sie sycylijka i pojedziemy jesli nie przyjedzie. jak tylko zobacze to podziele sie wrazeniami. ciagle mam wrazenie ze zacisze musi miec bardzo porownywalne koszty budowy z babim. aha a jak u was podejmowanie decyzji co do projektu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gegawa 30.07.2003 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Czy ktos nie buduje lub zbudowal takie domy w okolicach Szczecina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 31.07.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 jak do tej pory nikt taki się nie odezwał. Z grupy forum szczecińskiego raczej nikt. Ja się przymierzam ale narazie jestem wciąż na etapie wybierania działki. odezwij się jak byś kogoś znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts