Mikazuu 31.10.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 W zalewającej fali rozwodów w Europie, Niemcy zrobili niedawno badania, z których wyszło im, że wśród par, które budują dom, remontują mieszkania albo nawet tylko czesto przeprowadzają się, odsetek rozwodzących się jest znacznie mniejszy. Budowanie cementuje.... nie tylko ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 31.10.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Trochę mało gramatycznie sie wyraziłam , ale sens pozostał.... całe szczęście. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 31.10.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Moja Ela zasadniczo scedowała na mnie całą budowę. Oboje pracujemy w "korporacjach" od 8.30 do .... (proszę wstawić bardzo późną godzinę). No i to wyczerpuje okropnie i nie ma czasu na nic, więc Ela zajmuje się naszym wspólnym życiem, a ja budową (w sumie niewiele tego zajmowania, bo z konieczności wybraliśmy budowanie z generalnym wykonawcą). Najbardziej zaskoczyło mnie to, że Ela bez większych oporów i obaw przyjęła wszystkie moje ustalenia technologiczno/cenowe z wykonawcą. Uznała, że skoro nocami czytuję forum Muratora, to na pewno zgłębiłem dość wiedzy tajemnej, aby nie zbłądzić. Bardzo mnie to ujęło (bo zazwyczaj dłuuuugo dyskutujemy wszelkie większe wydatki). Pozdr.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts