mirsag 08.10.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Czy 40 PLN za 1m2 ułożenia kostki to dobra cena?Oczywiście kostka moja natomiast reszta towaru tzn.piasek,cement itp.wykonawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł297 09.10.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Witam Można to zrobić taniej ale obecnie jest problem z fachowcami (brak terminów ), więc jeśli jest to firma z dobrą opinią to cena do zaakceptowania...Ja płaciłem 70 zł za m kw z kostką Libetu... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirsag 10.10.2006 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Firma została polecona przez mojego znajomego u którego układali kostkę.Koszt ułożenia kostki firmy Libet - Nostalit w kolorach jesieni wynosi 80 PLN(na gotowo), natomist 40 PLN dotyczy kostki Jadaru - Viva(w tym moja kostka)Co do zdjęc domku to jest Ok.Obecnie jestem na etapie przygotowania instalacji do automatycznego nawadniania.Po ułożeniu kostki będzie to kłopotliwe.Może ktoś prześle mi info jak do tego się zabrac?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirsag 28.11.2006 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Kostka została ułożona ,kilka dobrych pomysłów ze strony wykonawcy pozwoli nam cieszyć się na długie lata z dobrze zainwestowanych pieniędzy. Życzę wszystkim inwestorom tak solidnych wykoawców. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoaj5 20.01.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Płyty lido : 90 zł Pozbruk: 70 złGranit: 130 zł Łupek: 160 zł Ceny za 1 m2 w firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 20.01.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Płyty lido : 90 zł Pozbruk: 70 zł Granit: 130 zł Łupek: 160 zł ceny oczywiście z materiałem ( włacznie z kostka ) bo inczej to chyba was prąd pipierdolił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts