bob budowniczy junior 09.10.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Witam,Poszukuję ekipy do dachu na początek lub połowę listopada.Do zrobienia więźba + położenie blachodachówki,dach dwuspadowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REMIGIUSZ 09.10.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 zycze powodzenia. p.s. napisz w jakim miescie bo inaczej nikogo nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy junior 09.10.2006 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Remigiusz dzięki za spostrzeżenie,budowa w Otwocku pod Warszawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REMIGIUSZ 09.10.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 ja moge zrobic w kwietniu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy junior 12.10.2006 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Niestety potrzebuję przykryć w tym roku awięć podtrzymuję temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.10.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 witajpodaję namiar na fachowca, który kładł mi folię i dachówkę (więźby też robi oczywiście). Naprawdę polecam!!!!p. Jerzy Pisocki501334615Nie wiem tylko, czy Otwock to ,,jego rejon", ale spytać warto.pozdrawiamjusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firma 24.10.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 witam serdecznie zajmójemy sie usługami dekarskimi.Jesli bedzie Pan zainteresowany prosze o kontakt 506686276 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaJak05 22.02.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 witaj podaję namiar na fachowca, który kładł mi folię i dachówkę (więźby też robi oczywiście). Naprawdę polecam!!!! p. Jerzy Pisocki 501334615 Nie wiem tylko, czy Otwock to ,,jego rejon", ale spytać warto. pozdrawiam justa Nie polecam, mam bardzo przykre doświadczenia, wiele poprawek w trakcie prac i po ich zakończeniu. Dach robiony zimą 2005/2006 i od razu przecieki z rozpuszczonego śniegu pod dachówką na foli, przy kominach zero wywinięć foli, mam zdjecia i dobrze bo bez tego to nawet poprawić nie chciał a teraz wyszło jeszcze gorzej, znów nawiało śniegu pod dachówkę i na całe szczęście nie docieplałem jeszcze, to wyszło że jak poprawiali żle ubite łaty to porwali folię. Pan ten tak się ma za super fachowca że nie dopuszcza myśli o swoich błędach, jest arogancki i nie chce nic poprawiać. Za to bardzo lubi opowiadać o poprawkach po innych fachowcach, ja słuchając go uważnie, zgodnie ze wskazówkami obejżałem robotę i .......potwierdziły się. Teraz zastanawiam się czy nie opowiadał o sobie. Prawdopodobnie skieruję sprawę do sądu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.06.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 U nas pan Pisocki dach robił w listopadzie 2008. Do tej pory było ok, ale po wczorajszej ulewie strugi deszczu poszły po kominie . Rozmawiałam przed chwilą z panem Jerzym i ma się odezwać do wieczora z informacją kiedy przyjedzie to obejrzeć. Mam nadzieję, że słowa dotrzyma i nie będę musiała zmieniać o nim zdania.... Nie polecam, mam bardzo przykre doświadczenia, wiele poprawek w trakcie prac i po ich zakończeniu. Dach robiony zimą 2005/2006 i od razu przecieki z rozpuszczonego śniegu pod dachówką na foli, przy kominach zero wywinięć foli, mam zdjecia i dobrze bo bez tego to nawet poprawić nie chciał a teraz wyszło jeszcze gorzej, znów nawiało śniegu pod dachówkę i na całe szczęście nie docieplałem jeszcze, to wyszło że jak poprawiali żle ubite łaty to porwali folię. Pan ten tak się ma za super fachowca że nie dopuszcza myśli o swoich błędach, jest arogancki i nie chce nic poprawiać. Za to bardzo lubi opowiadać o poprawkach po innych fachowcach, ja słuchając go uważnie, zgodnie ze wskazówkami obejżałem robotę i .......potwierdziły się. Teraz zastanawiam się czy nie opowiadał o sobie. Prawdopodobnie skieruję sprawę do sądu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts