a-kra 09.10.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 bo ja jeszcze nie, ale gorąco nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.10.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 ja jeszcze nie mam domku, dopiero się buduje, ale rodzice grzeją. Mają bk 24+12 cm styropian. A z czego masz dom?U mnie w bloku jeszcze nie grzeją, ale wieczorami by się już przydało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 09.10.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Też chciałam założyć taki wątek. Palimy w kominku od kilku dni, raczej dla przyjemności, niż z potrzeby. W domu to mi się wydaje, że jest ciepło, ale w pracy marznę okrutnie (ogrzewanie z sieci miejskiej, jeszcze nie działa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał ... 09.10.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 ja już odpaliłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-kra 09.10.2006 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 ja mam ścianę 3 warstwową, ale zdecydowalismy sie jeszcze ją ocieplic. tak, tak.....termos itd. ale skoro zimą było zimno, to na penwo nie zaszkodzi. I właśnie panowie od tynków i ociepleń mnie zaskoczyli, bo juz jutro mają zacząć. wiec sie cieszę. tzn cieszę sie , bo wstepnei umawialismy sie na prawie poczatek listopada. a czy sie bede cieszyć po zakonczeniu roboty, to juz może byc inny temat. ale juz wieczorami jest w domu zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.10.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 W domu, w ktorym mieszkam obecnie, od soboty wlaczamy ogrzewanie, ale tylko tak na minimalnie (jest elektryczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.10.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Przepalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 09.10.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 My też delikatnie grzejemy. U nas już spadło poniżej 20 mimo że dzionkami słonko ładnie dogrzewa chatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 09.10.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 mieszkam koło Poznania, PTH 25+12 cm wełny - nie, jeszcze nie, na górze i na na dole mam po 20 st. Miałem rozpalić kominek, ale słoneczko w niedzielę zrobiło swoje, teraz też zresztą łądnie grzeje. Wydaje mie się, że w zeszłym roku grzałem już od 20 września,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-kra 09.10.2006 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 piszecie że teraz bez grzania spadło wam poniżej 20 ja tej zimy przy grzaniu miałam w domu po 16-17 stopni. Bardzo jestem ciekawa, czy po tym ociepleniu bedzie duzo cieplej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 09.10.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 My tez wczoraj rozpalilimy w kominku. Było bardzo przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.10.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 My wczoraj rozpalilismy w kominku i uruchomilismy CO. Ja bedzie trzeba to podgrzeje. Wszystko dlatego, ze okna rozszczelnione zostały na dłużej i sie chłodno zrobiło (19C). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.10.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 piszecie że teraz bez grzania spadło wam poniżej 20 ja tej zimy przy grzaniu miałam w domu po 16-17 stopni. Bardzo jestem ciekawa, czy po tym ociepleniu bedzie duzo cieplej. Przelicytuję - ja miewałam 15! A rachunki za gaz miesięcznie 500 - 600 zł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.10.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 piszecie że teraz bez grzania spadło wam poniżej 20 ja tej zimy przy grzaniu miałam w domu po 16-17 stopni. Bardzo jestem ciekawa, czy po tym ociepleniu bedzie duzo cieplej. czym grzejesz? poprzednio mialam na gaz, zawsze utrzymywal piec w dzien 21 a w nocy 19. Teraz 1-sza zime spedzimy z kominkiem z plaszczem ( z grzejnikami i podlogowka) przy wspolpracy z kotlem elektrycznym. Juz grzejemy. Narazie tylko kominkiem - temp. 21 st. po delikatnym nagrzaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_budowniczy 09.10.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Podpalam już drzewem późnym popołudniem. Mam czym ponieważ mam skrawki z robionej wieźby i walające się kawałki desek z pełnego deskowania dachu (właśnie dzisiaj robią ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_budowniczy 09.10.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 ...moze jeszcze dałbym sobie spokój z podpalaniem ale mamy 3 letniego synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.10.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Na razie podłogówka, piec ustawiony na 19 stopni. Dla mnie jest za ciepło, ale mamy małe szkraby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.10.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 a ja nie popalam bo nie mam czym. Dostawca i producent pieca ( na eko-groszek) zawalił, przywiózł mi nie taki piec jak trzeba (inna strona wszystkich podejść) więc będzie musiał sobie go zabrać , a nowy obiecał mi około 20.X. Wiec chyba będę zmuszony podgrzewać jedno pomieszczenie ( ciekawe jak i czym?) jakimś konwektorem elektrycznym. Wodę już podgrzewam grzałką elektryczną. Chyba obarcze go rachunkiem za energię elektr. pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 09.10.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Na razie podłogówka, piec ustawiony na 19 stopni. Dla mnie jest za ciepło, ale mamy małe szkraby... 19 st. to raczej do jakiegoś fizycznego działania a nie do siedzenia przed telewizorkiem i chrupania chipsów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 09.10.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 My jeszcze nie grzejemy bo nie ma takiej potrzeby. Narzie mamy 22 stopnie a sobote i niedziele jak tesciowa zaczela gotowac to nawet dobilo do 25;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts