Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Skrócona umowa z wykonawcą na stan surowy bez dachu..

Recommended Posts

Witam kris19, masz widzę niejaką wprawę w rozsyłaniu tej umowy - kliknij ją proszę w moją stronę - za kilka dni zaczynam robotę i tak sobie myślę że umowa by się przydała .

W zamian wysyłam na prv namiary na jednego z moich potencjalnych wykonawców - wydaje mi się solidny .

• Odpowiedzi 285
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jezeli temat aktualny mogę przesłać na email

Witam

Jeśli mozna się podłączyć jeszcze do tak starego tematu to ja również poproszę

Jeśli chciałbys to mogę umieścić na jakims darmowym serwerze Twoją umowę tak żeby ew już Ciebie nie angażować. Po prostu ktoś kto zobaczy ten post zobaczy też linkę do ściągnięcia.

Pozdrawiam

witam

poproszę o umowę :) Jestem pewnie już jakaś 250 w kolejce, ale liczę na Twoją cierpliwość...

Jak tylko będę po rozmowach z różnymi ekipami, to damznać. Na razie mam Geotechnika umówionego - poleconego z forum. Jeśli Cię interesuje - daj znać.

mój mail

[email protected]

pozdrawiam

Rownież ja dołączam się do prośby o umowę: [email protected]

Kris19, a może by tak wrzucić ją na jaki serwer? Nie będziesz musiał jej każdemu wysyłać, wszyscy chętni sobie ściągną w/w dokument...

Pozdrawiam...

Poszło do wszystkich.

A może Wy macie jakieś umowy które podpisywaliście z fachowcami lub będziecie podpisywać?

Może jakieś namiary na sprawdzone hurtownie, sklepy, producentów materiałów i wszystko inne związane z budowaniem

Wszelkie kontakty mile widziane :D :D :D

Ja tu jestem zupełnie nowy i chciałem zacząć od takiej umowy wstępnej. Mam zamiar kupić gotowy dom w stanie surowym zamkniętym od małego dewelopera...

Mogę też ją prosić na e-mila? [email protected] .

Z góry wilekie dzięki

wojtek

Ja tu jestem zupełnie nowy i chciałem zacząć od takiej umowy wstępnej. Mam zamiar kupić gotowy dom w stanie surowym zamkniętym od małego dewelopera...

Mogę też ją prosić na e-mila? [email protected] .

Z góry wilekie dzięki

wojtek

:D :D :D POSZŁO