mirekign 05.03.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witam Jeśli można, to ja też bym taki wzór poprosił. Mój mail to [email protected] Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_lilek_ 08.03.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 i ja dołączam się do grona proszących o wzór umowy wraz z "załącznikiem" określającym szczegółowo zakres robót - na stan surowy bez dachu. Pozwolenie na budowę już jest, więc zaczynamy... mam nadzieję tylko, że nie będzie to droga przez mękę, czego i innym zaczynającym życzę![email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tknu244 14.03.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 A czy macie może jakąś mądrą umowę z Kierownikiem budowy i na dach oraz pozostałe typu tynki itp [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caramba4u 15.03.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 WitamNieśmiało uśmiecham się o taką umowę.[email protected] z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 12.04.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 ...a wystarczy zapytać GOOGLE >>>>> LINK <<<<<< . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 12.04.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 I ja potrzebuję wzór umowy, a chodzi mi też o "załącznik" określający szczegółowo zakres robót, bo nie każdy tak samo rozumie okreslenie "stan surowy" [email protected] Ja w mojej mam po prostu wyszczególnione - w umowie kwoty za poszczególne etapy + jako załączniki szczegółową rozpiskę, co wchodzi w skład etapu. I nie musi to być fachowo nazwane, ale musi być opisane w sposób pozostawiający jak najmniejsze pole do interpretacji - np.: "Ocieplenie ścian (styropian 10cm, siatka na klej) itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts