pan Janek 01.01.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Jeżeli można to też bym prosił [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiow 01.01.2007 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 witam, kris19 - czy moge rowniez prosic o wzor tej slynnej juz chyba umowy? bede bardzo wdzieczny. mail: [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 02.01.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Jeżeli można to też bym prosił [email protected] Poszło na email Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 02.01.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 witam, kris19 - czy moge rowniez prosic o wzor tej slynnej juz chyba umowy? bede bardzo wdzieczny. mail: [email protected] Pozdrawiam Poszło na email Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 02.01.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witam! Do " Kris 19 " Ja też proszę o wzór takiej umowy.Jestem "zielony" w tym temacie,więc proszę o rozpisanie płatności na poszczególne etapy stanu surowego bez dachu /bo dokładnie tego chcę od ekipy budowlanej/. Mój mail: [email protected] Z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 03.01.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Witam! Do " Kris 19 " Ja też proszę o wzór takiej umowy.Jestem "zielony" w tym temacie,więc proszę o rozpisanie płatności na poszczególne etapy stanu surowego bez dachu /bo dokładnie tego chcę od ekipy budowlanej/. Mój mail: [email protected] Z góry dzięki za info. Poszło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 03.01.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Witam " Kris 19 ". Dzięki za odpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 03.01.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 witam,ja już dziękowałam za podesłanie umowy, ale powtórzę jeszcze raz na forum. Bardzo dokładna umowa, wszystko napisane dokładnie co i jak. Teraz jest z fazie "adaptacji" do mojego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 04.01.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Hej, czy mógłbym również prosić o podesłanie umowy o wykonawstwo stanu surowego. pozdrawiam Paweł ( czerni małpa interia.pl ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whitemag 05.01.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam, ja rownież błagam o taką umowę!!! Jeśli znalazłbyś chwilkę, to na [email protected] bym prosił !!! Dzieki śliczne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 05.01.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Hej, czy mógłbym również prosić o podesłanie umowy o wykonawstwo stanu surowego. pozdrawiam Paweł ( czerni małpa interia.pl ) Wysłałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 05.01.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam, ja rownież błagam o taką umowę!!! Jeśli znalazłbyś chwilkę, to na [email protected] bym prosił !!! Dzieki śliczne!! No problem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 05.01.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam. Jezeli posiadacie namiary na sprawdzonych fachowców działających w Warszawie lub okolicach to poproszę. Mała wymiana doswiadczen ? Pozdrawiam KRIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 05.01.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Kris19 ja również proszę o wzór umowy na priv Z góry dziękuję Pozdrawiam Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawnik 06.01.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Ja również poproszę o tę słynną umowę na priv. Wielkie dzięki! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian Kornicki 06.01.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Jeśli Twoja cierpliwość jeszcze się nie skończyła to bardzo proszę o projekt umowy na maila [email protected]Z góry dzieki i pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profus 08.01.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Także bym prosił o taką umowę. Zaczynam na wiosnę.Adres: [email protected] Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 08.01.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 kris19,tak Cię wszyscy proszą, że nawet nie zauważyli, że Ty też masz prośbę. Problem w tym, że jestem (jak inni z tego wątku) dopiero przed budową stanu surowego. Dekarza będę miała z firmy, w której kupuję materiał na dach (od forumowego Statka, firma Zapolski i s-ka). W okolicach Piaseczna sporo forumowiczów korzysta z jego usług.Dalej niż dach w tym roku nie planuję. I szukanie namiarów na fachowców też jeszcze przede mną. Dla mnie to całe lata świetlne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 08.01.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 ja tez poprosze umowe, dziekuje[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gapcia 09.01.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 jeśli mogę prosić o wzór umowy z wykonawcą ( stan surowy z dachem ) będę zobowiązany pozdrawiam slawek [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts