kris19 05.02.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Ja tez prosiłbym o przesłanie umowy. Pozdrawiam. [email protected] I TEŻ PooooooLECIAŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 09.02.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Jesli można to ja też poproszę - tą na budowę stanu surowego z dachem Mój mail: sail (at) wp.pl Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 09.02.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Jesli można to ja też poproszę - tą na budowę stanu surowego z dachem Mój mail: sail (at) wp.pl Z góry dzięki I pooooleciało pod Wawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antolek 09.02.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Z racji, że wszyscy chcą umowy to załączam skrót do pliku rar z wzorami umów jakie udało mi się znaleźć na forum (pewnie nie wszystkie ). Umowa kris19'a też tam jest Powinno to uprościć ściąganie umów i każdy sobie coś miłego tam znajdzie. Ja osobiście robię kompilację tych umów do swojej jednej - mam nadzieję, że będzie rozsądna. WZORY UMÓW Kris19 - dzięki za umowę, ale jak widziałem do ilu osób ją słałeś to sobie pomyślałem, że może by tak to wszystko udostępnić - i oto jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 10.02.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 No i co ja teraz zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antolek 10.02.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 No i co ja teraz zrobię Tak właśnie sądziłem, że tak się poczujesz....ale umowa to nie wszystko .... Liczy się Twoje doświadczenie zdobyte w boju zwanym BUDOWA DOMU :! DZIEL SIĘ NIM Z NAMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 12.02.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 I pooooleciało pod Wawel No i serdeczne dzięki Pozostaje mi znalezienie wykonawcy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 12.02.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 znalazłam w necie to: http://www.studioatrium.pl/res/_artykuly/284/9.doc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 12.02.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 to ja również poprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 12.02.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 to ja również poprosze. Parę postów w górę i jest link do wzorów umów Ale proszę bardzo jeszcze raz sznureczek WZORY UMÓW POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomcioB 15.02.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Kris Czy mógłbym również poprosić o sławną już w Polsce umowę z wykonawcą na stan surowy. [email protected] Mam nadzieję, że jeszcze się nie zeźliłeś na te prośby. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomcioB 15.02.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Z racji, że wszyscy chcą umowy to załączam skrót do pliku rar z wzorami umów jakie udało mi się znaleźć na forum (pewnie nie wszystkie ). Umowa kris19'a też tam jest Powinno to uprościć ściąganie umów i każdy sobie coś miłego tam znajdzie. Ja osobiście robię kompilację tych umów do swojej jednej - mam nadzieję, że będzie rozsądna. WZORY UMÓW Kris19 - dzięki za umowę, ale jak widziałem do ilu osób ją słałeś to sobie pomyślałem, że może by tak to wszystko udostępnić - i oto jest Ups... Nie doczytałem wątku do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacko77wawa 15.02.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Poproszę o przesłanie wzoru umowy z wykonawcą na stan surowy otwarty z dachem na mail [email protected] Pozdrawiamjacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antolek 15.02.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Poproszę o przesłanie wzoru umowy z wykonawcą na stan surowy otwarty z dachem na mail [email protected] Pozdrawiam jacek przeczytaj kilka postów wyżej jest skrót do pobrania umów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 15.02.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Poproszę o przesłanie wzoru umowy z wykonawcą na stan surowy otwarty z dachem na mail [email protected] Pozdrawiam jacek POOOOOleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry304 18.02.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 jezeli temat aktualny mogę przesłać na email Wysyłasz wszystkim przyślij i mnie na priva . Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 18.02.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 jezeli temat aktualny mogę przesłać na email Wysyłasz wszystkim przyślij i mnie na priva . Dzięki Chetnie ale na email lub wyzej jest link POZDROOOOOOOOOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 18.02.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Witam,mogę dostać rara z umowami, bo powyższy link nie działa? Umowy i wszystkie inne dokumenty jakie dostanę, będę wrzucał na serwer do pobrania bez ograniczeń. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 18.02.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Witam, mogę dostać rara z umowami, bo powyższy link nie działa? Umowy i wszystkie inne dokumenty jakie dostanę, będę wrzucał na serwer do pobrania bez ograniczeń. Pozdrawiam Działa działa Posyłam również na email Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 18.02.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Witam, mogę dostać rara z umowami, bo powyższy link nie działa? Umowy i wszystkie inne dokumenty jakie dostanę, będę wrzucał na serwer do pobrania bez ograniczeń. Pozdrawiam Działa działa Posyłam również na email No teraz powyższy link rzeczywiście działa Dzięki za paczkę email. Tak jak napisałem wcześniej pliki leżą TUTAJ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts