Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Skrócona umowa z wykonawcą na stan surowy bez dachu..

AAgnieszk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 285
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Z racji, że wszyscy chcą umowy to załączam skrót do pliku rar z wzorami umów jakie udało mi się znaleźć na forum (pewnie nie wszystkie :)).

Umowa kris19'a też tam jest :)

Powinno to uprościć ściąganie umów i każdy sobie coś miłego tam znajdzie.

Ja osobiście robię kompilację tych umów do swojej jednej - mam nadzieję, że będzie rozsądna.

WZORY UMÓW

Kris19 - dzięki za umowę, ale jak widziałem do ilu osób ją słałeś to sobie pomyślałem, że może by tak to wszystko udostępnić - i oto jest :D :lol:

Z racji, że wszyscy chcą umowy to załączam skrót do pliku rar z wzorami umów jakie udało mi się znaleźć na forum (pewnie nie wszystkie :)).

Umowa kris19'a też tam jest :)

Powinno to uprościć ściąganie umów i każdy sobie coś miłego tam znajdzie.

Ja osobiście robię kompilację tych umów do swojej jednej - mam nadzieję, że będzie rozsądna.

WZORY UMÓW

Kris19 - dzięki za umowę, ale jak widziałem do ilu osób ją słałeś to sobie pomyślałem, że może by tak to wszystko udostępnić - i oto jest :D :lol:

Ups... Nie doczytałem wątku do końca :oops:

Witam,

mogę dostać rara z umowami, bo powyższy link nie działa? Umowy i wszystkie inne dokumenty jakie dostanę, będę wrzucał na serwer do pobrania bez ograniczeń.

Pozdrawiam

Działa działa :D

Posyłam również na email

No teraz powyższy link rzeczywiście działa :lol:

Dzięki za paczkę email.

Tak jak napisałem wcześniej pliki leżą TUTAJ 8)

Pozdrawiam