gonia1307 09.10.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Chodzi mi o bezpieczeństwo dziecka w ogródku .Zauważyłam zainteresowanie synka "kulkami" na krzewach i nie wiem co z tym fantem zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 09.10.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Berberysy nie sš trujšce w starych ksišzkach kucharskich sš nawet przepisy na konfitury z berberysu. Co do ogników to nie wiem ale nie sšdzę żeby były trujšce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herne 09.10.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ognik szkarłatny nie jest trujący - w książce Owoce dla amatorów p. Miki jest nawet opisane, co z nich można zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonia1307 09.10.2006 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Wielkie dzięki bo bardzo się martwiłam( dla dobra dziecka już miałam usuwać krzewy).Trudno wytłumaczyć maluchowi ,że nie można zrywać tych owoców a tym bardziej brać do buzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts