amdam 09.10.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Jak w temacie - interesuje mnie rozpiętośc cen u kierowników budowy, w zależności np. od miejsca budowy budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 09.10.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 od 500 zł za słupa do 7000 za kierownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielek 09.10.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 ja 750 zl i nie uwazam go za slupa.Ma wiele zakonczonych duzych inwestycji, oraz kilka wyroznien i nagrod.Byl na budowie przy fundamentach, i przy wylewaniu stropu, zobaczyc zbrojenie. Podpowiedzial jesli bylo trzeba cos zmienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andriej 09.10.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 700 zł znakomity fachowiec. Nie takie domu budował i to we Francji. Pożegnałem go i jego ekipę gdy ławy wylał nie w świetle ścian i ze spadkiem 20 cm na 9 metrach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 09.10.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 1.500 zł. wizyty przy istotnych fragmentach budowy ( fundamenty , strop , dach - konstrukcja ) oraz w każdej chwili konsultacja i wizyta gdybym miał wątpliwośći . Tyle że ja codziennie jestem na budowie , i kazdy wykonawca byl pilnowany. Pozatym nie wymyślałem nic innego niż w projekcie i kontroli większości etapów mogłem się podjąć sam.Co innego jak sie nie bywa na budowie , albo ak się nie ma wogóle pojęcia, to wtedy przyda się ktoś kto przypilnuje fachowym okiem.Bo po co kierownik do np. ocieplenia, czy tynków i wylewek, montażu okien, drzwi, itp.... wiadomo jak mają być zrobione i samemu można przypilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.10.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 3000 i jest na budowie praktycznie codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 09.10.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 A jak się rozliczacie z tymi kierownikami? Cała kasa jednorazowo z góry czy w jakichś transzach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blackrs 09.10.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 1500 jednorazowo z góry i gościa widziałem dwa razy. Ale sam powiedział, że za takie pieniądze przemęczał się nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcioizi 09.10.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 200 zł za kazdy etap - etapów jest fundamenty,sciany , dach i zakonczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 09.10.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Na razie umówiłam się na 200zł za wizytę, a ponieważ chcę kierownika widzieć i chcę żeby wiedział co się dzieje (i on nie prowadzi budów "widmo") więc wizyt od dzień dobry aż po do widzenia będzie 30 -40.I patrząc na obecnych fachowców jestem w stanie dać 10 tyś kierownikowi, tylko żeby dom był zrobiony dobrze (sama też zamierzam być i uczestniczyć w budowie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts