Taki sobie gośc 13.04.2003 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2003 co sadzicie o tych drzwiach czy ktos ma takie chodzi mi o model italia i czy moge negocjowac ceny z nimi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ludwiks 14.04.2003 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Mam drzwi firmy Drewpol- linia Clasik,są bardzo dobrze wykonaneiładne-moje w kolorze olcha.Na 6 drzwi+1 ościeżnica obojętnawynegocjowałem 8 pr. rabatu.Czas oczekiwania na dostawę ~ 8 tugodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taki sobie gośc 14.04.2003 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 dzwoniłem do tej firmy i jak sie okazuje to cena obejmuje tylko drzewo a za szybe trzeba extra płacić jakies serdnio 300zł koszt tych drzwi np d 503 + owal to 2000zł!!!!! czy nie wydaje się to za drogo????ps, chyba że sie myle.ale dla mnie to cena nie do przyjęcia nawet z 20% rabatem.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts