mlask 09.10.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Witam, potrzebuje programu do projektowania (w sensie rysowanie wg podanych wymiarow) i wyceny okien. Czy ktos z Was orientuje sie jaki to moze byc program? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vib 09.10.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 ostatnio kladlem siec w fabryczce okien i tak sobie gadalismy z pracownikami i wiem tyle: licencja na 1 stanowisko dla sprzedawcy (wlasnie wymiarowanie, kosztorysowanie) ok. 1000zl, licencja na rozbudowana wersje (czyli program dodatkowo liczy,wymiaruje itp. pod maszyny produkcyjne) 10 tys. zl wiec chyba trudno bedzie takie rzeczy znalezc darmowe Pzdr.vib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 10.10.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Wyceny zależą od cennika firmy (sposób kalkulacji) więc trudno mówić o jakimś uniwersalnym programie. Ceny podane powyżej należą raczej do niższej półki! Programów jest sporo - te, które ja znam to WH-Okna, KLAES, Stolcad, win4win i adulo. Jest jeszcze kilka pomniejszych oraz kilka rozwiązań własnych firm okiennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.10.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 A ja znam easy-win...fajny programik...stare, dobre czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts