sebol111 15.04.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 widzialem ze naprzeciw twojej dzialki ktos wczoraj sie ogradzal - czyzny niedlugo zaczynali?? Z tego co rozmawiałem to chcą ruszyć w lipcu ale sąsiad był z lekka niezorientowany w dostępności materiałów, dokumentów na przyłącze wody itp. więc pożyjemy zobaczymy Fajnie Leśna Polana się zaludnia. Byłem wczoraj ruch jak w Paryżu, kilkanaście osób na różnych działkach - pogada dopinguje . NIe wiecie jak wygląda sprawa z gazem? Pozdrawiam Sebol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 15.04.2007 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 mogę kupić ytong 24 za 13 zl za bloczek + transport(mamy sie dogadac) od ręki 1500 szt (tyle wyjdzie na mój domek) czy ta cena na ta chwile norlmalna ?? zonka w czwartek obdzwoniła sporo firm i wszyscy maja na zapisy-termin czerwiec -lipiec -sierpien i nie wiadomo jaka cena bedzie sa braki na maxa biorac pod uwage cene za bloczek suporexu w tarnowie 15,60 zl w rokietnicy 14 cena wydaje sie ok mice masz już ytong ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 15.04.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 misiak, jedyne co mogę polecic to nie wpadajcie w panikę i szukajcie po sąsiednich województwach - nawet z transportem wychodzi taniej. Nie wiem jak z ytongiem i substytutam,i ale w przypadku PTH drugi raz okazuje się, że taki sposób poszukiwania materiałów jest sporo tańszy! Powodzenia, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 15.04.2007 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 misiak, jedyne co mogę polecic to nie wpadajcie w panikę i szukajcie po sąsiednich województwach - nawet z transportem wychodzi taniej. Nie wiem jak z ytongiem i substytutam,i ale w przypadku PTH drugi raz okazuje się, że taki sposób poszukiwania materiałów jest sporo tańszy! Powodzenia, Ania no wlasnie tak szukałem i to jest jakies 80 km od poznania bo blizej nikt juz nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 15.04.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 masakra. 3 tyg temu BK byl za 10 zl co bedzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariooo 15.04.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 co do gazu: ja mam szczescie bo nitka biegnie przy mojej dzialce i mam juz nawet przylacze . rurociag konczy sie mniej wiecej tam gdzie aktualnie konczy się wykop pod porad na ulicy sarniej. wiem ze w waszej czesci osiedla projekt przewiduje realizacje nie wczesniej niz w 2009 roku, wiec skladajcie wnioski, bo im wiecej tym lepiej. Mam tez dla was inna informacje.....przy jeziorku stoi traki domek z duza iloscia odgromnkow (stan surowy otwarty), koles ma jakies dojscia w gazowni (pracuje albo jakos tak) wiem ze niedlugo nitka w okolice jego domu ma szase na realizacje (dzis bylem swiadkiem rozmowy o tym) wiec porponuje podjechac i pogadac, moze cos uda sie zalatwic. widzialem ze naprzeciw twojej dzialki ktos wczoraj sie ogradzal - czyzny niedlugo zaczynali?? Z tego co rozmawiałem to chcą ruszyć w lipcu ale sąsiad był z lekka niezorientowany w dostępności materiałów, dokumentów na przyłącze wody itp. więc pożyjemy zobaczymy Fajnie Leśna Polana się zaludnia. Byłem wczoraj ruch jak w Paryżu, kilkanaście osób na różnych działkach - pogada dopinguje . NIe wiecie jak wygląda sprawa z gazem? Pozdrawiam Sebol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 15.04.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 brał ktoś niedawno B10 z gruchy? W Stanbudzie po 190 netto, jeśli z wywrotki 20zł mniej. Co myślicie o tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fredblasz 16.04.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 to i tak najnizsza cena w okolicy. niestety trzeba zamowic go tydzien wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 16.04.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Misiak zadzwoń jeszcze na nr 061 8920233 niedawno mieli jeszcze tam BKI pomyśleć że ja rok temu płaciłem po 15zł za solbet 42 w klasie 400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 16.04.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 jeśli ktoś poszukuje bloczków/pustaków keramzytobetonowych dostępnych od zaraz to niech się zgłosi do:WIR PPHU sp.j.ul Gwardii Ludowej 3664-400 Międzychódtel (095) 748 24 57, 748 33 26,(600) 499 539Mają tam produkt importowany podobno bardzo ciepły ale niestety ceny (według mnie) są dość wysokie: bloczek 36cm (wchodzi 16 sztuk na m2 ściany) łączony na klej wychodzi po 11,10 zł brutto (w cenie jest transport do Poznania i klej). Bloczek ma lambde równą 0,12.Oczywiście są też inne bloczki i pustaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fredblasz 16.04.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 W Sremie ceny B-10 190 netto, B-20 233 zl netto z transportem. Przy czym mozna kupowac bez faktury. Okres oczekiwania 3-4 dni. Czesc betonu i tak trzeba brac z faktura bo wymagany jest certyfikat jakosci.pozd. fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryz 16.04.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam mam namiar na słowacki suporex (profiks) w cenie 8,62 do negocjacji tylko trzeba samemu zapewnic transport.Sam bym po niego pojechał tylko nie mam transportu.Jak ktos dysponuje transportem to mozna sie dogadać [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 16.04.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ktos tu na forum mówił, że w Gnieźnie zamówił okna z Oknoplastu taniej niz w Poznaniu ... ale nie moge znaleźć kto Potrzebuję info ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 16.04.2007 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ja dzisiaj kupilem 1500 bloczkow ytongu pp4 z uchwytem piórem i wpustem za 13 zl /szt + transport (narazie szukam tanszego bo 2 transporty 70 km w jedna strone chce gostek 1400 zl ) cena jak na batorym ale obdzwaniając hurtownie i kazdy jednoznacznie stwierdzal ze cos bedzie za jakies 2-3 miesiace tylko jeszcze nie wiadomo za ile wiec postanowiłem kupić teraz tym bardziej ze zwykłego siporexu brak a jak jest to cena 14 - 17 zl ( 18 zl za niemiecki) wiec 20 k mniej na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 16.04.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Szukamy szamba 8-10 m3.Czy ktos moze polecic dobre i za rosądną kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 17.04.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Szukamy szamba 8-10 m3.Czy ktos moze polecic dobre i za rosądną kasę. Zobacz takie: http://www.szamba-poznan.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 17.04.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 ja dzisiaj kupilem 1500 bloczkow ytongu pp4 z uchwytem piórem i wpustem za 13 zl /szt + transport (narazie szukam tanszego bo 2 transporty 70 km w jedna strone chce gostek 1400 zl ) cena jak na batorym ale obdzwaniając hurtownie i kazdy jednoznacznie stwierdzal ze cos bedzie za jakies 2-3 miesiace tylko jeszcze nie wiadomo za ile wiec postanowiłem kupić teraz tym bardziej ze zwykłego siporexu brak a jak jest to cena 14 - 17 zl ( 18 zl za niemiecki) wiec 20 k mniej na koncie ja po obdzwonieniu 75 miejsc w temacie beton komórkowy zdecydowałem się na pustakie keramzytobetonowe od pana Muchy (z Tarnowa Podgórnego). Cena za metr2 ściany wychodzi 76zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 17.04.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Zostały mi krokwie o wymiarze 20x8 różnych długości z drzewa świerkowego z terenów górskich i tanio je sprzedam Chętnych prosze o kontaktMam jeszcze na zbyciu siatke powlekaną zieloną 1,5m 2 rolki oraz drzwi drewniame surowe zaimpregnowane z ościerznicą i zamkiem 90x195 nowe wykonane u stolarza ale okazały sie niepotrzebne bo właśnie odwebrałem drzwi docelowe i tamte tymczasowe nie doczekały sie na zamontowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ratoksja 17.04.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Kochani proszę o wszelkie sugestie w kwestii ustawienia domu na działce w taki sposób aby było wygodnie wjeżdżać (i wyjeżdżać ) do garażu. Chyba zacznę od początku, mam działkę w kształcie prostokąta i z lewej strony 3 m od granicy ma być garaż dwustanowiskowy a wjazd na działkę będzie przy prawej granicy (trzeba będzie wjechał takim "fiflakiem" mówiąc po poznańsku i teraz pytanie ile miejsca muszę na to zostawić. Moze macie jakieś doświadczenia w tej materii ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 17.04.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Kochani proszę o wszelkie sugestie w kwestii ustawienia domu na działce w taki sposób aby było wygodnie wjeżdżać (i wyjeżdżać ) do garażu. Chyba zacznę od początku, mam działkę w kształcie prostokąta i z lewej strony 3 m od granicy ma być garaż dwustanowiskowy a wjazd na działkę będzie przy prawej granicy (trzeba będzie wjechał takim "fiflakiem" mówiąc po poznańsku i teraz pytanie ile miejsca muszę na to zostawić. Moze macie jakieś doświadczenia w tej materii ? Pozdrawiam A możesz wrzucić jakiś szkic/mapkę ? Bo nie znamy pozostałych wymiarów działki i domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts