tysia18 04.05.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 KUPIĘ 50 SZT. SUPOREXU 12 CM - POZNAŃ LUB OKOLICAKONTAKT 502216969 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WSIM 04.05.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Ponawiam pytanie o kierownika budowy.Inwestycja w Janikowie. pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 04.05.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 No to projekt już odebrany. W poniedziałek składamy wniosek w starostwie. Teraz nareszcie czuję, że coś się dzieje. No i pierwsze wieeelkie pytanie do Was - czy ktoś poleci nam solidnego kiedownika budowy? Takiego do bólu szczegółowego a nie takiego co tylko będzie robił wpisy w dzienniku. Będziemy bardzo widzięczni za jakies informacje. Ja również nieśmiało jeszcze raz zapytam o kierownika budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 04.05.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 A ja mam pytanie "bardziej zaawansowane" Chodzi o ceny robocizny za wykonczeniówkę: tynki ręczne, elewacja zewnętrzna (ocieplenie+tynk), posadzki itp itd... Czy ktoś z Was już orientował się jakie stawki są obecnie? Obawiam się, ż juz pora szukać wykonwców bo Ci na lato/jesień już pozajmowani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitmar 04.05.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Witam, czy otwor na drzwi zewnt. 110/230 to standard? pozdrowienia, fred chyba raczej na 100/210 bo ja właśnie poszukuję drzwi wym. 100/230 i jest problem - wychodzi że będzie trzeba takie z okienkiem poszukać albo zaślepić otwór nad drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 04.05.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Acidtea, najlepiej zapytać w firmie, w której zamawiasz okna - oni z reguły coś wiedza również o roletach u mnie wymagano 22 cm dla rolet powyżej 2,30 (np. taras), w związku z tym wyszł po prostu 1 pustak więcej. Ale szystko zależy od rolet - tak też mi powiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 04.05.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Atka13 napisała czy ktoś ma jakiś namiar na kute płoty i balustrady (dobre i tanie????) Nie wiem czy dobre, nie wiem czy tanie...ale sama szukając znalazłam: http://www.iba.net.pl i http://www.pro-line.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 04.05.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 wiecie ile już cement kosztuje? 480 zł. A niedawno kupowaliśmy za 352 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 04.05.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 wiecie ile już cement kosztuje? 480 zł. A niedawno kupowaliśmy za 352 zł. Właśnie walczę ze styropianem na posadzki i elewację...cegłę pełną 150 proponowano mi dzisiaj po 2,0zł/szt a najtańszy klinkier po 1,90! Niestety nie mam gdzie trzymać cementu więc nie ma sensu kupowac wcześniej A`propos styropianu - może ktoś jest chętny na większy zakup, są możliwości odbioru bezpośrednio od producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 04.05.2007 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 wiecie ile już cement kosztuje? 480 zł. A niedawno kupowaliśmy za 352 zł. to ja qpilem w srode za 400 zl za tone (u gostka od ktorego bralem ytong wiec jednym transportem poszło) ytongu mam dopiero polowe druga polowa ma dojechać za tydzień bloczki dzisiaj dostarczyli na dzialke 2,7zl /szt z transportem i rozładunkiem (cena bez fv) ekipa w poniedziałek zaczyna szalować na czwartek ma przyjechać grucha z betonem 245 zl /m3 netto z pompa Mice jak tam budowa juz zaczeliscie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 04.05.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Styropian Termoorganiki na posadzki, wersja Silver, można nabyć tu: Dom-Bud Plus, ul Stara Droba 40/42, Suchy Las, tel. 811 59 15, może jeszcze mają w starej cenie (mówili że od maja producent podnosi ceny ) bo widziałam że na placu mieli tego dużo, ja nie kupiłam bo mieli tylko grubość 10 cm a ponoć na posadzki lepiej położyć styro w 2-3 warstwach. Cement kupowałam kilka dni temu po 10 zł za worek 25 kg co również daje 400 zł za tone. Nie dajcie się wciągnąć w to wariactwo cenowe, zapewne jest kilka miejsc gdzie i po 500 zł sprzedają bo liczą, że ludzie już rozumy potracili Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebi1970 04.05.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 POznań - Smochowice przykro mi chętnie dała bym namiary na naszego murarza ale on zajmuje się okolicami kamionek gądek do kórnika nam w siekierkach z oporami się zgodził.pozdrawiam Mam do polecenia solidna ekipę do budowy w Poznaiu i okolicach. Są z Czarnkowa, ceny umiarkowane, doskonała współpraca i solidna robota. Mi stawiali dom z Ytonga i jestem zadowolony, instruktor z Ytonga/Xelli też . Mają certyfuikat od producenta. W razie pytań podaję namiary do mnie: tel. 600 40 11 00. Pozdrawiam, Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejc 04.05.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Dla chętnych informacja - pojawił się Porotherm 30 P+W:- w Bolannie w Gnieźnie - około 9,50 brutto za sztuke- DemBudzie na Szczepankowie - około 10,50 brutto za sztuke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 05.05.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 uważajcie na ten DOM BUD PLUS!!!! do nas przywieźli Termoorganikę, a 30% płyt niewiadomego pochodzenia. W dodatku nie rozumieli, o co mi chodzi, przecież to styropian...Na szczęście w zamówieniu było napisane "Termoorganika" i dlatego było do obrony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 05.05.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Może ktoś potrzebuje zaprawę perlitową (ciepłą, termiczną) do Potothermu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 05.05.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Info dla poszukujacych Porothermu - ze stron allegro. Polak - Słowak - dwa bratanki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejc 05.05.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Info dla poszukujacych Porothermu - ze stron allegro. Polak - Słowak - dwa bratanki ?? To troszeczkę wtopiłem kupując po 9,50 Nawet doliczając transport się opłaca (transport musiałby kosztować ponad 4k pln, żeby się nie opłacało)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 05.05.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Info dla poszukujacych Porothermu - ze stron allegro. Polak - Słowak - dwa bratanki ?? Oby więcej takich ogłoszeń! Bracia Słowacy utrą nosa naszym handlarzykom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 05.05.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Atka13 napisała czy ktoś ma jakiś namiar na kute płoty i balustrady (dobre i tanie????) Nie wiem czy dobre, nie wiem czy tanie...ale sama szukając znalazłam: http://www.iba.net.pl i http://www.pro-line.pl wilelkie dzięki zaraz luknę a dobry kierownik budowy to ten który jest u nas: Zbyszko Konieczny tel.604 175 485 ( o ile pamiętam to już raz dawałam na forum ten namiar pozdrawiam atka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 06.05.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Cześć! Kurcze zabrakło nam 16 paczek styropianu FS70 grubość 15cm. Może ktoś ma namiary na skład budowlany gdzie można kupić taką ilość od ręki ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts