aga_pn 12.06.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 WitamSzukam namiarów na cieślę i dekarza, bo nasi nam nawalili. Ogólnie cała ekipa nam nawala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 12.06.2007 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witam Szukam namiarów na cieślę i dekarza, bo nasi nam nawalili. Ogólnie cała ekipa nam nawala no cze jak tam daleko jestes ? bo ja juz storp mam zalany teraz sciana kolankowa i ciesla na polowe licpa jest umówiony wyslalem tobie na priva - moj robi ciesielke i dakarke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENA I ROB 12.06.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witamy wszystkich po długiej przerwie.Z powodu awarii kompa długo nie zaglądaliśmy na forum ,a tu proszę Misiak już strop zalał. My robimy dach, dachóweczka na działce ; jak na razie wszystko idzie z planem i bez większych problemów jeżeli nie liczyc trudności z dostaniem materiałów http://images12.fotosik.pl/79/b03d0c4fd3011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENA I ROB 12.06.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 sorry chciałam wkleic zdjęcie ale coś nie wyszło , spróbuję jeszcze raz URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b03d0c4fd3011994[.html]http://images12.fotosik.pl/79/b03d0c4fd3011994m.jpg[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 12.06.2007 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witamy wszystkich po długiej przerwie.Z powodu awarii kompa długo nie zaglądaliśmy na forum ,a tu proszę Misiak już strop zalał. My robimy dach, dachóweczka na działce ; jak na razie wszystko idzie z planem i bez większych problemów jeżeli nie liczyc trudności z dostaniem materiałów http://images12.fotosik.pl/79/b03d0c4fd3011 NO NO NO ladne macie tempo ty masz mojego kierbuda ? jak tak to co myslisz o nim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bas 12.06.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witam doświadczonych forumowiczów, chcę położyć podłogi z desek jesionowych na legarach, znacie namiary na dostawców z okolic Poznania??? Z góry dziękuję bas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub G 12.06.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Czy macie może namiary na wykonawcę mebli kuchennych ?witam ja też poproszę o namiary na kuchnie.dzięki pozdrawiam. szukajcie w Mroczeń koło Kepna rewelacyjne ceny!! jest tam zagłębie producentów mebli kuchennych pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 12.06.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 BasZajedz do Ardi wylot na Kórnik w okolicach Gądek ja od nich biore naprawde mają dobre i suche dechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENA I ROB 12.06.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 O tak co do Kępna to potwierdzam, to jest zagłębie meblowe i moje rodzinne strony, pochodzę z Ostrzeszowa a ty ? Co do mebli to nie wiem jaka obecnie jakośc ale za "komuny"to mebelki schodziły jak ciepłe bułeczki bez względu na cenę . Misiak mamy twojego kierownika ,jest ok sumienny i nie daje odwalic fuszerki ale to raczej sam musisz pilnowac wykonawców i roboty.... U nas np. cement znów nie przykryty A co z kierownikiem coś nie tak u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_pn 13.06.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witam Szukam namiarów na cieślę i dekarza, bo nasi nam nawalili. Ogólnie cała ekipa nam nawala no cze jak tam daleko jestes ? bo ja juz storp mam zalany teraz sciana kolankowa i ciesla na polowe licpa jest umówiony wyslalem tobie na priva - moj robi ciesielke i dakarke Dzięki ! Nam dopiero ruszyli z murami( jedna warstwa + narożniki) Wszystko wskazuje na to ze się pożegnamy, chcą dużo kasy a tempo mają wolne. Szukam namiarów na ekipe która to ewntualnie dokończy. A tak przy okazji jakie mogą być odchylenia w podbetonie ? Fajnie że chociaż u kogoś prace idą w dobrym kierunku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjot 13.06.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Bas Zajedz do Ardi wylot na Kórnik w okolicach Gądek ja od nich biore naprawde mają dobre i suche dechy Potwierdzam, Brałem u nich deski dębowe - polecili mi też fachowca, z którego ekipy byłem zadowolony. Jeden minus - za materiał i robociznę trzeba słono zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 14.06.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam serdecznie:) nie rzuciły się komuś z Was na oczy w hurtowni, albo może zostały ceramiczne kształtki kominowe? Potrzebuję dosłownie 100szt.,a problem z tym jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 14.06.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam doświadczonych forumowiczów, chcę położyć podłogi z desek jesionowych na legarach, znacie namiary na dostawców z okolic Poznania??? Z góry dziękuję bas W Pozku nie opłaca się kupować. Najlepiej sprowdzić z Podlasia lub Bieszczad. Poszukaj firmy Drew-ex mają dobre ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENA I ROB 14.06.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Natus, jeżeli chodzi ci o ceramiczne pustaki wentylacyjne to my zdobyliśmy je tylko w Gnieźnie w hurtowni Bol-an tel. 061 426 14 14 , transport własny (w naszym przypadku to przyczepka) cena powalająca .... 8,30 brutto/szt ale były więc nie zastanawialiśmy się długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bas 14.06.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dzięki za info już obdzwoniłem. Teraz pytanie: Czy można w ogóle kupić deskę grubszą niż 22mm??? Na legary wydaje mi się takowa ciut za licha. bas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 14.06.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Tym razem ja mam pytanie : gdzie w Poznaniu można kupić okragłe kanały wentylacyjne izolowane typu isodec, sonodec itp. ? Potrzebuję chwilowo dosłownie 2m o przekroju 100mm + 2 kolana do testów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 14.06.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 ETAP 1 fundamenty-wykopanie -zazbrojenie-zalanie-wymurowanie z bloczków betonowych-izolacja dysperbit od środka-izolacja zewnącz dysperbit ,styropian ,siatka ,klej i jeszcze raz dysperbit-zasypka do stanu zera + zagęszczenie-kanalizacja wewnącz budynku parter-podbeton cena etap 1 -8600netto ETAP 2 parter-wymurowanie ścian zewnęcznych-wymurowanie ścian działowych-wymurowanie kominów cena etap 2 -7250zł netto ETAP 3 Strop-ułożenie belek stropowych i pustaków stropowych-zaszalowanie i zazbrojenie stropu typu teriva--zaszalowanie ,zazbrojenie i zalanie podciągu-zalanie stropucena etap 3 -6600zł netto Etap 4 Piętro-wymurowanie ścianki kolankowej-wymurowanie kominów-zaszalowanie zazbrojenie zalanie wieńca poziomego i pionowego cena etap 4 -4700zł netto Etap 5 wejście do domu-wymurowanie słupów z klinkieru -zaszalowanie i zalanie schodów cena etap 5 -800zł netto RAZEM 27950zł netto http://dobredomy.pl/?id_project=82 zmiany to zlikwidowana lązienka w salonie, zlikwidowany słupek srodkowy na tarasie, sciana kolankowa 25cm zamiast 0cm iduzo mało?dla mnie duzo 25 bez watu to juz by było oki chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 14.06.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 duzo mało? dla mnie duzo 25 bez watu to juz by było oki chyba dla mnie cena ok. Ale to Ty wiesz jakie dostajesz wyceny, to jest tylko forum dyskusyjne. Żeby dyskutować trzeba wiedzieć o czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENA I ROB 14.06.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Scooby poproś o 10% rabat i bedzie ok . Jezeli będą u ciebie robic sławetne Bartki to muruja ok ale trzeba miec na wszystko oko no i sprzatania po nich sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 14.06.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Pytanie jest tez takie czy moge brac cenne neto jak sie dogadam, czy zadny urzad mnie nie bedzie gonil i nie bedzie zadnych problemów z tym? tak samo z towarem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts