longinus997 19.07.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witam, Chciałbym podziękować wszystkim forumowiczom, którzy pomogli mi w szukaniu ekipy do wykonania dachu. Skontaktowalismy się z około 40(!) ekipami, z 6 się spotkaliśmy na budowie, na koniec 2 licytowały się, która dostanie tę robotę (obie miały akurat wolne moce przerobowe). Widzicie Państwo, trochę nas to nerwów i czasu kosztowało ale nawet w dobie boomu budowlanego można znelźć solidnego wykonawcę po przystepnej cenie. Chłopaki zrobiły już więźbę, dziś mają skończyć deskowanie występów i połozyć folię Jeśli chodzi o inne sprawy to ciekawy jestem czy ktoś z wielkopolan zainstalował/instaluje u siebie wentylację mechaniczną z odzyskiem ciepła, może ktoś poleci wykonawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 19.07.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Marzin masz racę, u nas też "rzucili" blaszak i chcieli jechać. Ale mąż powiedział, że jak mu tego porządnie nie zakotwią (kilka razy upewnialiśmy się przez telefon że tak będzie) to my im nie zapłacimy. No i chłopczyki zwolniły tempo, porządnie poskręcali, zakotwili i dopiero kaska. Właśnie, własnie. Mnie nie było, a Magdzie to nie przeszkadzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub G 19.07.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 mam pytania skąd najlepiej (najtaniej) beton na strop z pompą w okolicach Rokietnicy I Obornik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 19.07.2007 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 mam pytania skąd najlepiej (najtaniej) beton na strop z pompą w okolicach Rokietnicy I Obornik?? mi najtaniej wyszło z dora - buk maja gruszki od razu z pompa przez co jest to tańsze niz 2 samochody ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.07.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Chciałem zapytać o wywózkę gruzu z Poznania. Czy ktoś popełniał ostanitnio. Gdzie, jak, kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 19.07.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 jak obiecałam podaję namiary na tynki wewnętrzne radek tel.603 530 357 proszę powiedzieć ze od lidki z siekierek a jak macie ochotę zobaczyć i będziecie w okolicy to bardzo proszę.pozdrawiam lidka.marzin jak będziesz miał problem z jakimś ciężarem np.garażem itd.to naprawdę bardzo chętnie podjedziemy i pomozemy a żonce daj spokój dość się męczy w tej gorączce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 20.07.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 jak obiecałam podaję namiary na tynki wewnętrzne radek tel.603 530 357 proszę powiedzieć ze od lidki z siekierek a jak macie ochotę zobaczyć i będziecie w okolicy to bardzo proszę.pozdrawiam lidka. Dzięki za namiary w imieniu wszystkich pytających. Jeszcze dziś będę dzwonił. marzin jak będziesz miał problem z jakimś ciężarem np.garażem itd.to naprawdę bardzo chętnie podjedziemy i pomozemy a żonce daj spokój dość się męczy w tej gorączce. Ja już nie wiem, czy to żarty, czy jakas ironia.... ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ponieważ muszę zaopatrzyć się w materiały do posadzek, chciałbym zapytać Was po ile teraz "chodzi" - cement - żwir 0,3-0,4 ...co by mnie miejscowi przedsiębiorcy nie skroili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 20.07.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 jak obiecałam podaję namiary na tynki wewnętrzne radek tel.603 530 357 proszę powiedzieć ze od lidki z siekierek a jak macie ochotę zobaczyć i będziecie w okolicy to bardzo proszę.pozdrawiam lidka. Dzięki za namiary w imieniu wszystkich pytających. Jeszcze dziś będę dzwonił. marzin jak będziesz miał problem z jakimś ciężarem np.garażem itd.to naprawdę bardzo chętnie podjedziemy i pomozemy a żonce daj spokój dość się męczy w tej gorączce. Ja już nie wiem, czy to żarty, czy jakas ironia.... :roll:pisałam szczerze naprawdę nie jest problemem podjechać i pomóc sama rodziłam dzieci jesienią i wiem co znaczy przeżyć gorące lato to była propozcja pomocy taka koleżeńska.pozdrawiam lidka. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ponieważ muszę zaopatrzyć się w materiały do posadzek, chciałbym zapytać Was po ile teraz "chodzi" - cement - żwir 0,3-0,4 ...co by mnie miejscowi przedsiębiorcy nie skroili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 20.07.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 pisałam szczerze naprawdę nie jest problemem podjechać i pomóc sama rodziłam dzieci jesienią i wiem co znaczy przeżyć gorące lato to była propozcja pomocy taka koleżeńska.pozdrawiam lidka. To spoko! A tak przy okazji, Radek od Twoich tynków załatwił mi kogoś na posadzki. Dziś się z nim spotykam, a podobno jutro mogą wylewać U Ciebie też ma robić? Termin na tynki to ok 3 tygodnie. Wieczorem ma oddzwonić i potwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 20.07.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Wracając do tematu okien... czy ktoś z Was rozważał profil Deceunincka? i czy bierzecie profile antywłamaniowe jakieś na dół, jakiego rzędu to jest różnica w cenie? Jeśli ktoś się już oczywiście orientował i chce podzielić tą wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 20.07.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 pisałam szczerze naprawdę nie jest problemem podjechać i pomóc sama rodziłam dzieci jesienią i wiem co znaczy przeżyć gorące lato to była propozcja pomocy taka koleżeńska.pozdrawiam lidka. To spoko! A tak przy okazji, Radek od Twoich tynków załatwił mi kogoś na posadzki. Dziś się z nim spotykam, a podobno jutro mogą wylewać U Ciebie też ma robić? Termin na tynki to ok 3 tygodnie. Wieczorem ma oddzwonić i potwierdzić.witam moje posadzki też będą robili ludzie od Radka zaczną ok.30 07.jeden dzień i gotowe pozdrawiam.lidka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 20.07.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 a ile biorą za metr posadzki Ci od Radka? jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 20.07.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 a ile biorą za metr posadzki Ci od Radka? jeśli można wiedzieć? 12 złociszy. Jutro robią u mnie. Dam znać jak im poszło. Oby nie było jaj, bo cement i żwir zamówione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 20.07.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Posadzki robocizna 12pln + 7%vat.To jest chyba dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 20.07.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 dobra cena, ten mój od tynków bierze 13zł, a za tynki maszynowe 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 21.07.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Longinus i Reszta Wielkopolan Mój dekarz leży w łóżku juz na dobre - tego sie bałam. W związku z tym mam dekarzy ale na październik - a nie mogę czekać tyle. Potrzebuje dobrego dekarza na wrzesień.Proszę o pomoc.Może Longinus polecisz mi swoich jeżeli robia dobrze bo w ciemno to się boję i dasz namiary na tych, z ktorymi wg Ciebie warto gadać. Please!!!!!!!!! Lidka, przepraszam, że nie zauważyłam, że to Ty a nie Majania polecasz tynkarzy, ale ściągałam poczte w nocy i cóż - mrok za mgłą.Nadal nie wiem jakie to tynki, bo wiem, że maszynowo można tradycyjne też nanieść, tylko to droższa zabawa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 21.07.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 A ja się pochwalę... STAN SUROWY ZAMKNIĘTY ... tudzież zabity...hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 21.07.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Longinus i Reszta Wielkopolan Mój dekarz leży w łóżku juz na dobre - tego sie bałam. W związku z tym mam dekarzy ale na październik - a nie mogę czekać tyle. Potrzebuje dobrego dekarza na wrzesień. Proszę o pomoc. Może Longinus polecisz mi swoich jeżeli robia dobrze bo w ciemno to się boję i dasz namiary na tych, z ktorymi wg Ciebie warto gadać. Please!!!!!!!!! Lidka, przepraszam, że nie zauważyłam, że to Ty a nie Majania polecasz tynkarzy, ale ściągałam poczte w nocy i cóż - mrok za mgłą. Nadal nie wiem jakie to tynki, bo wiem, że maszynowo można tradycyjne też nanieść, tylko to droższa zabawa. Pozdrawiamwitam serdecznie Martuszek nie ma problemu kto poleca byle efekt był nasze tynki cementowo-wapienne maszynowe takie właśnie robią polecani tynkarze.też bym pokazała nasz domek ale nie potrafię i fajnych lminek nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 21.07.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 dobra cena, ten mój od tynków bierze 13zł, a za tynki maszynowe 25za 25 to z towarem to też dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 22.07.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 a za tynki maszynowe 25 Za tyle mam umówionego tego od lidki. Longinus i Reszta Wielkopolan Mój dekarz leży w łóżku juz na dobre - tego sie bałam. W związku z tym mam dekarzy ale na październik - a nie mogę czekać tyle. Potrzebuje dobrego dekarza na wrzesień. Proszę o pomoc. Może Longinus polecisz mi swoich jeżeli robia dobrze bo w ciemno to się boję i dasz namiary na tych, z ktorymi wg Ciebie warto gadać. Please!!!!!!!!! Nie wiem, czy ma terminy, ale ten gość jest OK. Sławek 606 454 118 nasze tynki cementowo-wapienne maszynowe takie właśnie robią polecani tynkarze. Lidka, a na te tynki to potem trzeba coś nanosić żeby wygładzić, czy one od razu są cacy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts