Mice 25.10.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Nie sądzicie że ważne by kupić DOBRĄ armaturę? Armatura nie ma narodowości. Hans Grohe - to na pewno jest DOBRA armatura. I droga, tyle że akurat armatury chyba nie kupujemy na 3 lata tylko trochę dłużej... Z tym kupowaniem dobrego też byłbym ostrożny. Jak kupię baterię za ciężką kasę i się coś sp...li to sam sobie rękę odgryzę A z normalnym produktem było, nie ma, jest nowe ... bez zmian Oczywiście są rzeczy w które inwestuję w naprawdę markowe lub bo są ładne ale nie robię z tego zasady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 25.10.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 chcialam tylko powiedzieć, że Deante produkuje baterie w Chinach (moja druga połowa handlowala tym przez jakiś czas). Z resztą, niestety, większość "producentow" tak robi. Też polecam Grohe lub Hans Grohe - u mnie się sprawdzają, chociaż wiem, że są droższe. Zauważyłam też, że bardzo dużo fajnych rzeczy można znaleźć na wyprzedaży (ja komplet bateria umowalkowa + nawannowa zamiast 1800 zapłacilam 600 zł). Ale to już chyba tak jest -0 albo cza, albo pieniądze , ponieważ okazji trzeba się niestety naszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 25.10.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Sluchajcie ile dobry ale nie przesadnie drogi spec od kladzenia plytek bierze w naszym woj. ? To samo jesli chodzi o panele/deski ? Witam wszystkich. U mnie człowiek wziął 35 zł za m. kw za płytki ( nawet z fikuśnymi docinkami). Zrobił to super dokładnie i czysto. Za panele 11 zl za wszystko tj. położenie pianki itp. Mogę polecić bo naprawdę sprawdzony fachowiec. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 25.10.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 To poprosze o namiary Z Poznania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 25.10.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 25.10.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 P.s. Jaka jest różnica między Grohe a Hans Grohe Syn Hansa otworzył swoją fabrkę, czy co? Trafiony-zatopiony. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 25.10.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 U mnie człowiek wziął 35 zł za m. kw za płytki ( nawet z fikuśnymi docinkami). Zrobił to super dokładnie i czysto. Za panele 11 zl za wszystko tj. położenie pianki itp. Mogę polecić bo naprawdę sprawdzony fachowiec. O to ja też jeśli można poproszę namiary, może na maila albo PW, jak tam wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 25.10.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 witam DEKARZE PILNIE POTRZEBNI!!! ekipa ktora mial dzisiaj wejsc delikatnie mowiac mnie olała:( dach 310m2 (deska, papa, dachowka itd) bede wdzieczny za pomoc Spróbuj 609 950 070 Tomasz Gałka mi zrobili ładnie a teraz maja robić kolejnej forumowiczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 25.10.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Zauważyłam też, że bardzo dużo fajnych rzeczy można znaleźć na wyprzedaży (ja komplet bateria umowalkowa + nawannowa zamiast 1800 zapłacilam 600 zł). Z tym to trza ostrożnie; parę dni temu byłem u znajomych którzy się skusili na baterie z wyprzedaży (były z ekspozycji i faktycznie ze 2 razy taniej, nie pamiętam jaka ale dobra marka) i teraz przeklinają ten pomysł, nie działają jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 26.10.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Oczywiście, że z wyprzedażami trzeba ostrożnie. ja trafilam akurat na przenosiny salonu: nie chciali przenosić gotowych ekspozycji.Ale naoglądalam się już nieźle zdemolowanych baterii z ekspozycji, też prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 26.10.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Witam. Poszukuję dobrego elektryka. Coś nie mam szczęścia do nich. Pierwszy zniknął w połowie pracy, a drugi już na jej początki tak się spił, że tylko czekałam jak mój dom pójdzie z dymem. Sama go pogoniłam. Jeżeli macie namiary na prawdziwego fachmana to bardzo o nie proszę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 26.10.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Witam. Poszukuję dobrego elektryka. Coś nie mam szczęścia do nich. Pierwszy zniknął w połowie pracy, a drugi już na jej początki tak się spił, że tylko czekałam jak mój dom pójdzie z dymem. Sama go pogoniłam. Jeżeli macie namiary na prawdziwego fachmana to bardzo o nie proszę. Pozdrawiam. 603 680 044, Rutkowski, polecam. Nie pije, wysoki poziom kumacji, sam myślał "za nas" proponując wiele rozwiązań. Powołaj się na Golęczewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bety_T 26.10.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 witam DEKARZE PILNIE POTRZEBNI!!! ekipa ktora mial dzisiaj wejsc delikatnie mowiac mnie olała:( dach 310m2 (deska, papa, dachowka itd) bede wdzieczny za pomoc Spróbuj 609 950 070 Tomasz Gałka mi zrobili ładnie a teraz maja robić kolejnej forumowiczce witam, No właśnie już nie mają bo jeden chłopak miał wypadek i niestety...... nadal szukam dekarzy. Zakrzewianka możesz podac swoich? pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 26.10.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 A ja dalej o armaturze. Dziś zakupiłem. Polecam te dwa kontakty: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4660024 - tutaj kupiłem http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4961480 - tutaj też mieli fajne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 26.10.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Z innej beczki. Czy ktoś ma do polecenia projektanta wnętrz, który za rozsądną cenę wymyśli/zaprojektuje wycinek naszego domku? Chodzi konkretnie o jego serce tj. kominek położony centralnie, trzystronnie, "patrzący" do salonu i w stronę kuchni + dwa kawałki ściany obok. Pierwsza oferta jaką dostaliśmy powaliła nas: 2700 zł za projekt kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 26.10.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 a tak wogóle toile bierze wasz elektrykodpunkty? z załozeniem kontaktow czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazpoznania 27.10.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Pyrgon, jak już będziesz miał kominek wrzuć proszę fotkę. Scooby, mój elektryk bierze 21zl za punkt bez materiału lub można zapłacić 39pln już materiałem (łącznie z tablicą rozdzielczą w cenie). Tyle tylko, że ma teraz chyba sporo roboty i musze czekać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 27.10.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Pyrgon, jak już będziesz miał kominek wrzuć proszę fotkę. No, do tego jeszcze parę miesięcy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktomktom 27.10.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 WitamWłaśnie staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami działki z postawionymi już fundamentami. Problem w tym iż w ramach fundamentów została zrobiona piwnica której nie było w pierwotnym projekcie. W związku z czym udaliśmy się do architekta aby ją doprojektował. Po rozmowach i dyskusjach nad innymi ewentualnymi zmianami w projekcie doszliśmy do wniosku iż z domku parterowego warto by go przerobić na domek z poddaszem. Wymaga to bardziej skomplikowanych zmian w projekcie. Wszystko byłoby super gdyby nie cena - za przerobienie pierwotnego (w zasadzie to prawie zrobienie od nowa) projektu - jaką nam zaproponował architekt z polecenia a mianowicie ponad 7000. Mam pytanie czy to czasem nie jest za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomcus 27.10.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Witam ... Wszystko byłoby super gdyby nie cena - za przerobienie pierwotnego (w zasadzie to prawie zrobienie od nowa) projektu - jaką nam zaproponował architekt z polecenia a mianowicie ponad 7000. Mam pytanie czy to czasem nie jest za dużo? Jak dla mnie cena wygląda normalnie. Generalnie architekci biorą ok. 50 PLN za metr. Jak za projekt domu z piwnicą i poddaszem użytkowym 7 tys. wydaje się normalną ceną. Ja za indywidualny projekt(dom z poddaszem użytkowym ok. 140 m2 uzytkowej) płaciłem 6tyś. PLN (i to bez projektów instalacji co-wod-gaz-prąd). Brat za dom parter+piętro ok. 200m płacił 10 tyś. T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts