Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynajacych wiosna 2007 - Wielkopolska

misiak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Słuchajcie - dajcie mi namiar na jakaś wypożyczalnię sprzętu budowlanego - potrzebuję młot udarowy. Można coś takiego wypożyczyć w Poznaniu lub okolicy?

Proszę pomóżcie

jedna jest na ulicy Ostatniej, jest tez Ramirent i EWPA

A gdzie sa te Ramirent i EWPA?

tutaj i tutaj mozna tez zobaczyc tutaj

Słuchajcie - dajcie mi namiar na jakaś wypożyczalnię sprzętu budowlanego - potrzebuję młot udarowy. Można coś takiego wypożyczyć w Poznaniu lub okolicy?

Proszę pomóżcie

jedna jest na ulicy Ostatniej, jest tez Ramirent i EWPA

A gdzie sa te Ramirent i EWPA?

tutaj i tutaj mozna tez zobaczyc tutaj

Dziękuję bardzo :roll:

Proszę pomóżcie

My korzystaliśmy z Tytanium na Batyckiej 1

tel 061 887 90 96

Komórka 0663 380 086

E-mail [email protected]

pozdrawiam

Beata

Witam,

Może ktoś mógłby się podzielić namiarami na solidnego i przyzwoitego cenowo brukarza układającego kostkę granitową? Do ułożenia ok. 100 m kw. z kostki 4/6 z obrzeżami z kostki 8/11. Dostaliśmy wycenę straszliwą :o , musimy szukać dalej...

Pozdrawiam,

Sylwia

Nie wiem czy układa granitową ale PozBruk napewno i fajnie to robi, człowiek się nie potyka, doradzi, jednym słowem fifna ekipa. Przewodzi im Przemo 603124419. Możesz powołac się na Adama.

Nie wiem czy układa granitową ale PozBruk napewno i fajnie to robi, człowiek się nie potyka, doradzi, jednym słowem fifna ekipa. Przewodzi im Przemo 603124419. Możesz powołac się na Adama.

Bardzo dziękuję za namiary :).

Jeśli jeszcze ktoś ma to się polecam, bo teraz kiepsko z terminami a ten nasz brukarz chyba nie chce u nas robić :(

Potrzebny kamieniarz, normalny :) Poznań i okolice. Chodzi o obróbkę płyt granitowych i inne takie duperele. Może ktoś zna kogos takiego wartego polecenia?!

A'propos kuchni - stolarz polecany przez Misiaka dał mi wycenę, która zmieściła się w moim pojęciu przyzwoitości. Jestem na progu podpisania umowy.

Witam wszystkich mam pytanko czy wiecie gdzie można jeszcze w miarę niedrogo nabyć działke budowlaną w miarę blisko Poznania tzn tak promień 15-20km max,poszukuje mój znajomy i naprawdę ciężko cos znależć w miarę rozsądnych cenach ,jeśli ktoś wie będę wdzięczny za namiary pozdrawiam

Z innej beczki. Czy stali bywalcy mogą mi pomóc? Czy znajdę u was informacje na temat przydomowych oczyszczalni (ogólne info już mam ale chodzi o lokalne firmy itp)Przejrzałam już kilkanaście stron i padam...Bardzo proszę :lol:

Witam

z tego co wiem to na budowę przydomowej oczyszczalni konieczna jest zgoda ze starostwa. Jezeli plan zagospodorowania przestrzennego planuje budowę kanalizacji w danej miejscowości, to za bardzo nie chcą aby ludzie sami sobie takowe budowali bo później się do kanalizacji nie podłączą. Mojemu kierownikowi budowy a mieszka w skórzewie nie dali zgody i musiał szambo wstawić do czasu doprowadzenia do niego kolektora z kanalizacją. Dąbrowa niedługo będzie kanalizowana, ale początkowo napewno główne ulice, a poźniej dopiero te boczne ulice, więc radzę uzbroić się w cierpiwość