Mice 24.12.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Kontrolne wejście i życzonka Wszystkiego dobrego na najbliższe dni, noworoczne życzenia przedstawię dopiero za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 26.12.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 A ja z zyczeniami dla wszystkich i kontrolnym pytaniem + prosba.Pytanie to jak zabezpieczaliscie swoje ujecie wody na czas zimy? No chyba, ze macie juz w ocieplonym domku to inna historia. A prosba- czy ma ktos odstapic niewielka ilosc welny tak, zeby ocieplic kran z woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 26.12.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 witam szukam kogos do wykonania posadzek plus prosba o informacje jakie sa teraz stawki za robocizne i material. dzieki Witolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 26.12.2007 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 A ja z zyczeniami dla wszystkich i kontrolnym pytaniem + prosba. Pytanie to jak zabezpieczaliscie swoje ujecie wody na czas zimy? No chyba, ze macie juz w ocieplonym domku to inna historia. A prosba- czy ma ktos odstapic niewielka ilosc welny tak, zeby ocieplic kran z woda? Przed świętami zamknąłem zasuwę w "drodze" i otwarłem zawory. Całość mam w domu (stan surowy zamknięty, bez ocieplenia) i owinięte wełną. W sprawie wełny pisz na priv, coś się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 27.12.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Mice, a zawór w drodze zamykałeś kluczem? Klucz skad skombinowałes? Kurde, skad mam wiedziec jaki klucz jest potrzebny? My mamy zawór w domu, ale stan otwarty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomcioB 27.12.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Witam Mam pytanie do wszystkich osób posiadających garaż zintegrowany z domem. Czy w garażu warto robić ogrzewanie, czy wystaczy tylko ocieplić dodatkwo ściany i strop od wewnątrz i nastawić się na garaż nieocieplany, tak jak mam w projekcie. W całym domu planuję ogrzewanie podłogowe, więc myślę czy warto pociągnąc tam dodatkową pętelkę, żeby zmniejszyc potencjalne straty ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 27.12.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Mice, a zawór w drodze zamykałeś kluczem? Klucz skad skombinowałes? Kurde, skad mam wiedziec jaki klucz jest potrzebny? My mamy zawór w domu, ale stan otwarty... Powiedzmy, że mam dostęp do odpowiedniego klucza A zasuwy nie macie w domu na 100%,, zapewne myślisz o zwykłym kulowym i te właśnie zostawiłem otwarte, żeby nie rozsadziło. Zasuwa zamknięta po to, żeby można było w domu zostawić otwarte no i jakby coś pękło to domu nie zaleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 27.12.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Witam Mam pytanie do wszystkich osób posiadających garaż zintegrowany z domem. Czy w garażu warto robić ogrzewanie, czy wystaczy tylko ocieplić dodatkwo ściany i strop od wewnątrz i nastawić się na garaż nieocieplany, tak jak mam w projekcie. W całym domu planuję ogrzewanie podłogowe, więc myślę czy warto pociągnąc tam dodatkową pętelkę, żeby zmniejszyc potencjalne straty ciepła. Ja nie przewiduję ogrzeania garażu ale w razie "w" zostawiam sobie zasilanie dla grzejnika w garażu. Resztę robię tak jak piszesz z tą różnicą, że nie ocieplam podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 27.12.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Witam Mam pytanie do wszystkich osób posiadających garaż zintegrowany z domem. Czy w garażu warto robić ogrzewanie, czy wystaczy tylko ocieplić dodatkwo ściany i strop od wewnątrz i nastawić się na garaż nieocieplany, tak jak mam w projekcie. W całym domu planuję ogrzewanie podłogowe, więc myślę czy warto pociągnąc tam dodatkową pętelkę, żeby zmniejszyc potencjalne straty ciepła. To chyba zalezy od tego również, czy garaż ma służyć jako garaż czy jako jeszcze coś. U nas w garażu mają stać rowery, ma być skromne miejsce do majsterkowania , więc zdecydowałem się dać grzejnik. Na tym etapie budowy przydaje się - dzięki nim tynki w garażu nareszcie schną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 27.12.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 czy ktoś mógłby przypomnieć jak dodawało się zdjęcia do wypowiedzi ? z góry dzieki za odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomcioB 28.12.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Witam Muszę kupić materiał na część czołową podbitki dachu.Jaki materiał najlepiej nadaje sie na podbitkę: gotowe panele, boazeria ?? Gdzie i za ile można takie listwy lub deski kupić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 28.12.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 witam szukam kogos do wykonania posadzek plus prosba o informacje jakie sa teraz stawki za robocizne i material. dzieki Witolo Polecam osobę do posadzek - Kwieciński Jacek - tel. 608-358-472. Koszt robocizny to chyba 9zł/m2. Proszę podać, że namiary otrzymane z interenetu. A ja szukam kogoś kto rozliczy za mnie zwrot vat-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.12.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 czy ktoś mógłby przypomnieć jak dodawało się zdjęcia do wypowiedzi ? z góry dzieki za odpowiedz! piszesz piszesz, potem na wybranym zdjęciu klikasz właściwości kopiujesz adres zdjęcia wstawiasz między img (przedostatni żółty przycisk powyżej kratki tekstowej) i powinno się pojawić jeśli z własnego albumu to masz tam link do kodów i wstawiasz go bezpośrednio do pisanego tekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 29.12.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 czy mi sie wydaje czy jakos ucichlo na watku?????? gdzie sie wszyscy podziali? TYM RAZEM ZWRACAM SIE Z PROSBA O SPRAWDZONĄ EKIPĘ DO OCIEPLENIA PODDASZA Z KARTONGIPSEM z gory dziekuje Witolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo-pl 29.12.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Teraz taki martwy okres i troszkę ludzi zajęło się świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 30.12.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 TYM RAZEM ZWRACAM SIE Z PROSBA O SPRAWDZONĄ EKIPĘ DO OCIEPLENIA PODDASZA Z KARTONGIPSEM Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alpino 30.12.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 TYM RAZEM ZWRACAM SIE Z PROSBA O SPRAWDZONĄ EKIPĘ DO OCIEPLENIA PODDASZA Z KARTONGIPSEM Poszło na priv Zwracam się z tą samą prośbą Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 30.12.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Alpino, poszło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alpino 30.12.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Majania - fenkju wery much Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 30.12.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Przestały mi powiadomienia na maila przychodzić Majania, ja też ślicznie poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts