Atka13 11.12.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Jola! bardzo dziękuję za wyczerpujące objaśnienie tematu ulgi odsetowej pozdrawiam Atka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 12.12.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 bedzie ktos moze budowal z silikatow w przyszlym roku? bo tak powoli zaczalem szukac i z grupy silikaty to mozna kupic ale juz silki to nigdize nei ma i nie chca przyjmowac zamowien bo podobno nie da sie dotrzymac zadnego terminu chyba wszystko lykaja na pniu duze budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 12.12.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Nadal hurtownie wciskają "boom"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 12.12.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Nadal hurtownie wciskają "boom"? dzisiaj dzwonilem do Romosu i tam panii powiedziala ze nie przyjmie zamowienia bo jej nie przywioza na termin z zakladu i nie bedzie sie potem przede mna tlumaczyc dlatego tez pytam bo maja silikaty w HDMB i nie robia problemow ale wolalbym jeszcze gdzies sprawdzic cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 12.12.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 ja będę budować z silikatów, ale mi to rybka czy będą w hurtowniach czy nie bo buduję z firmą, która sama załatwia materiały i płaci za każdy dzień zwłoki no, w końcu jakaś rekompensata za wyższą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 12.12.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Dzisiaj odebrałam Pozwolenie na Budowę. HURA HURA jeszcze tylko dwa tygodnie i dostanę dziennik. uf nareszcie nie będę musiała wdzięczyć się przez telefon do przemiłej pani H. Teraz tylko oby do wiosny i ostro do dzieła pozdrawiam wszystkich atka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 12.12.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Dzisiaj odebrałam Pozwolenie na Budowę. HURA HURA jeszcze tylko dwa tygodnie i dostanę dziennik. uf nareszcie nie będę musiała wdzięczyć się przez telefon do przemiłej pani H. Teraz tylko oby do wiosny i ostro do dzieła pozdrawiam wszystkich atka No to maszyna ruszyła............... Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 13.12.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Nadal hurtownie wciskają "boom"? dzisiaj dzwonilem do Romosu i tam panii powiedziala ze nie przyjmie zamowienia bo jej nie przywioza na termin z zakladu i nie bedzie sie potem przede mna tlumaczyc dlatego tez pytam bo maja silikaty w HDMB i nie robia problemow ale wolalbym jeszcze gdzies sprawdzic cene Jutro biorę wolne w robocie i wybieram się przynajmniej do Romosu, może i HDMB też. Chcę zostawić projekt, żeby mi wyliczyli potrzebną ilość materiałów. A przy okazji dowiem się, jakie są ceny. Ceny targujesz sam, czy szef ekipy ma jakieś własne układy w hurtowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 13.12.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Dzisiaj odebrałam Pozwolenie na Budowę. HURA HURA jeszcze tylko dwa tygodnie i dostanę dziennik. uf nareszcie nie będę musiała wdzięczyć się przez telefon do przemiłej pani H. Teraz tylko oby do wiosny i ostro do dzieła pozdrawiam wszystkich atka Podobno o 20 lutego wiosna, tak pisali w necie. Możesz już w zimie zaczynać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 13.12.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Ceny targujesz sam, czy szef ekipy ma jakieś własne układy w hurtowni? szef ekipy to ja przynajmniej narazie tak wiec targuje sie sam tzn na razie sprawdzam ceny a targowac si ebede pewnie gdzies tak w lutym bo wtedy mam zamiar kupowac materialy na stan surowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 13.12.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Dzisiaj odebrałam Pozwolenie na Budowę. HURA HURA jeszcze tylko dwa tygodnie i dostanę dziennik. uf nareszcie nie będę musiała wdzięczyć się przez telefon do przemiłej pani H. Teraz tylko oby do wiosny i ostro do dzieła pozdrawiam wszystkich atka Gratulacje , ja mam nadzieję jeszcze w tym roku złożyć papiery Teraz to już z górki będziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 13.12.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Dzisiaj odebrałam Pozwolenie na Budowę. Gratulacje! @ Acidtea i brachol Przejrzyjcie listę hurtowni, które są na początku. Jest tam kilka godnych uwagi. Je jestem zadowolony z Begiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 13.12.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Marzin ja przynajmniej jeszcze nie podjąłem decyzji, z której hurtowni się zaopatrywać. Obie, które wymieniłem, są dla mnie najbliżej, więc szybko mogę do nich podskoczyć i coś załatwić. Ale nie wykluczam innych. Jeszcze trochę czasu mam do startu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 13.12.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 @ Acidtea i brachol Przejrzyjcie listę hurtowni, które są na początku. Jest tam kilka godnych uwagi. Je jestem zadowolony z Begiera. Przeglądałam dziennik budowy Żuczków http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=73875 i warto zwrócić uwage na ich bloczki betonowe Nogaja z Pobiedzisk. Są fotki, piszą też o betonie z Pobiedzisk to chyba od tego samego dostawcy. Odradzają też cegielnię Iwno, polecają zaś Kospol Swarzędz http://www.kospol.pl . A czytaliście to? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=36978 BAJER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 13.12.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 bedzie ktos moze budowal z silikatow w przyszlym roku? bo tak powoli zaczalem szukac i z grupy silikaty to mozna kupic ale juz silki to nigdize nei ma i nie chca przyjmowac zamowien bo podobno nie da sie dotrzymac zadnego terminu chyba wszystko lykaja na pniu duze budowy U Begiera zawsze jest silka . I bardzo dobre ceny . I przesympatyczny Pan Bartek (ale to Cię chyba za bardzo nie interesuje ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 13.12.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 U Begiera zawsze jest silka . I bardzo dobre ceny . I przesympatyczny Pan Bartek (ale to Cię chyba za bardzo nie interesuje ). interesuje mnie wszystko poza tym Panem Bartkiem jak slusznie zauwazylas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 13.12.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Hej Marzin. Jesteś najbardziej posunięty...........................hm, oczywiście z budową. Na głównej stronie Muatora w dziale budowa i remonty http://www.muratordom.pl/budowa_i_remont.htm są takie kalkulatorki do obliczania ilości potrzebnych materiałów. Kalkulatory budowlane Kalkulatory remontowe Wykończenie ścian do stanu gotowegoWyliczenie ilości materiałów do wykończenia ścian do stanu gotowego. Może coś ci się przyda. Widziałeś je już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 14.12.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Hej Marzin. Jesteś najbardziej posunięty...........................hm, oczywiście z budową. Na głównej stronie Muatora w dziale budowa i remonty http://www.muratordom.pl/budowa_i_remont.htm są takie kalkulatorki do obliczania ilości potrzebnych materiałów. krys1 jest wszędzie a tutaj linka bezpośrednia http://www.muratordom.pl/6355.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 14.12.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 a tutaj linka bezpośrednia http://www.muratordom.pl/6355.htm Dzięki, a tak se latam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 14.12.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 znów jestem do tyłu... gratuluję odbioru pozwolenia i coś mnie niecierpliwość zaczyna zżerać...jak to się wszystko będzie tak ślimaczyć to dołączę do grupy Wielkopolska 2008 Czekam na mapki i akt... Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts