Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynajacych wiosna 2007 - Wielkopolska

misiak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeszcze co do Solida, jedną dobrą rzecz mogę o nich powiedzieć.

Wg umowy jedno załączenie z winy inwestora jest "w cenie" i nie trzeba płacić za przykazd patrolu.

Ja przez jakiś czas miałem kłopoty z instalacją. W dwóch pomieszczeniach gdzieś się zmagazynowała woda w tynkach (które bardzo wolno schły) i po 3-4 miechach od położenia tynków zaczęły się robić zwarcia. Przez dwa miesiące miałem po kilka załączeń i nie skasowali mnie za te patrole, chociaż mogliby.

jestem z okolic więc nie bardzo się orientuję - będę bardzo wdzięczna za pomoc!

poszukuję w Poznaniu:

1. salonu z drzwiami wewnętrznym i zewnętrznymi -tanio :D i duży wybór

2. grzejników + pieca na ekogroszek

3. płytki podłogowe z tego co wyczytałam to chyba w Ibero najlepiej - w cermagu kumpel kupował i faktycznie mówił że przepłacił

poszukuję w Poznaniu:

1. salonu z drzwiami wewnętrznym i zewnętrznymi -tanio :D i duży wybór

Ja kupowałem w Progressie (na Michała) i jestem zadowolony, właśnie ekipa przez nich nadana kończy mi montaż. Przy zamówieniu ok. 10k wydusiłem z nich 8% rabat od cennika Porty. Mają spory wybór - chwalą się że są największym salonem drzwi w Polsce.

Podobno zaraz obok jest baraczek również z dzrwiami Porty, i też ładnie montują, a może dadzą lepszy rabat (ćwiczył ich bodajże Wciornastek).

Dziś ekipa skończyła u mnie montować schody wewnętrzne - buk parzony, na betonie. Ładnie zrobili (zdjęcia - dziennik), i chyba nienajdrożej (robiłem mały konkursik ofert). Jakby ktoś był chętny, podzielę się namiarami.

Ja chętnie skorzystam (i dziękuję przy okazji za namiar na "brukowca", będę jutro dzwonić :))

Anusik, korek płynny w "salami" kupiłam w Komforcie k. Ikea. Nigdzie indziej w ogóle nie szukałam, więc innych miejsc nie znam.

dzięki..., znaleźliśmy w Sęku na Wilczaku... W Castoramie pan pierwszy raz o tym słyszał :o , w Leroy nie mieli :( ... ale udało się... Korek już we właściwym miejscu od jakiś kilku godzin spoczywa... :wink:

Dziś ekipa skończyła u mnie montować schody wewnętrzne - buk parzony, na betonie. Ładnie zrobili (zdjęcia - dziennik), i chyba nienajdrożej (robiłem mały konkursik ofert). Jakby ktoś był chętny, podzielę się namiarami.

Ja chętnie skorzystam (i dziękuję przy okazji za namiar na "brukowca", będę jutro dzwonić :))

Poszło na priva