celt 26.05.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 I jeszcze mnie pali jęzor żeby skomentować bardziej filozoficznie W Nasszym Pieknym Kraju jeszcze się nie nauczyliśmy doceniać (pieniężnie) pracy ludzkiej - każdy rozumie, że kanoldy na ściany fundamentowe muszą kosztować, ale żeby te same pieniądze co na kanoldy wydać na zakup "wytworu myśli ludzkiej" - to już ciężko przychodzi a przecież projektant może mieć znacznie większy wpływ na funkcjonalność domu niż fakt czy np. postawimy ściany z silki czy z porotermu. zgadzam sie całkowicie!!! My z projektantem zaczęliśmy prace jeszcze przed ostatecznym wyborem projektu!I potwierdzam, zę to naprawde dobrze wydane pieniądze. Jak mówią "ciasto pieniądz" , a my dzięki pracy Joanny zaoszczędziliśmy MNÓSTWO czasu, który musielibyśmy poświęcić na wiele, wiele kwestii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 26.05.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Mice, bardziej wierzę w Twoją wiedzę niż we własną, bo nie jestem specjalistą w tej branży. Jednak jako klient upierdliwy wystąpię oficjalnie do Solidu o zajęcie stanowiska w tej sprawie, bowiem zapewniano mnie jak w sentencji Ciekawa jestem czy powtórzą oficjalnie wersję mi "sprzedaną". Chętnie posłucham drugiej strony. Kontynuując temat - Solid poinformował mnie, że nie ma żadnego wydzielonego kanału - czyli masz Mice rację. Pan Dyrektor potwierdził, że takie dni jak Sylwester mogą być trudniejsze dla działania systemu. Mąż nie może sobie przypomnieć, która osoba go zapewniła, że takie cuda są, bo to on prowadził rozmowy techniczne, a ja negocjowałam tylko treść umowy i koszty. Mam nadzieję, że do rozwodu nie dojdzie Dobrze, że się wyjaśniło teraz a nie po jakiejś "akcji" w której powiadomienie nie doszło. I jak zwykle w Polsce klient musi znać się na wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 26.05.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Nowy stary temat. Robił ktos ostatnio podbitke? Macie jakies namiary na fachowców? Plus ewentualnie cena materiał + robocizna. Sąsiadko, u mnie mają startować z podbitką lada dzień, może już jutro. Zobaczymy jak się spiszą - powiem wykonawcy że koleżanka będzie śledzić ich postępy celem sprawdzenia umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 27.05.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Nowy stary temat. Robił ktos ostatnio podbitke? Macie jakies namiary na fachowców? Plus ewentualnie cena materiał + robocizna. Sąsiadko, u mnie mają startować z podbitką lada dzień, może już jutro. Zobaczymy jak się spiszą - powiem wykonawcy że koleżanka będzie śledzić ich postępy celem sprawdzenia umiejętności Oki, doki. Czekam na wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 27.05.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Nowy stary temat. Robił ktos ostatnio podbitke? Macie jakies namiary na fachowców? Plus ewentualnie cena materiał + robocizna. Moge polecic ekipe ktora u mnie robila Robert 728375465 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joani 27.05.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 U mnie nie dawno ekipa skończyła podbitkę telefon Rafał: 605 463 482, Tomasz: 665 285 012 . Boazerie kupiłam w tartaku w Śremie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 27.05.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Mam do sprzedania ok. 100 sztuk stempli, długość ok. 2,80 m. Odbiór własny w okolicach Kórnika. Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr tel. 608 67 09 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 27.05.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Czy ktos moze sie orientuje jaka firma ma teraz najkorzystniejsze warunki w kwestii butli z gazem do ogrzewania domu. Przeraza mnie koszt gazu z takiego zrodla ale poki co musze z tego skorzystac i nie chcialbym wybrac złej oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 27.05.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Nowy stary temat. Robił ktos ostatnio podbitke? Macie jakies namiary na fachowców? Plus ewentualnie cena materiał + robocizna. Moge polecic ekipe ktora u mnie robila Robert 728375465 A słówko o cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 27.05.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Czy ktos moze sie orientuje jaka firma ma teraz najkorzystniejsze warunki w kwestii butli z gazem do ogrzewania domu. Przeraza mnie koszt gazu z takiego zrodla ale poki co musze z tego skorzystac i nie chcialbym wybrac złej oferty. Ja i Pyrgon mamy z Gaspolu. Było o tyle ok że razem z piecem cała instlacja i projekty (zewnetrzrny i wewnętrzny) zamknęlo sie rok temu w 4 tys. moja działka to mapka i zaniesienie do Starostwa a potem do PINBu. Z mojej strony niezalezny kerbud z uprawnieniami gazowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thoring 27.05.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Sprzedam 22 rolki wełny mineralnej Uni-Mata o grubości 150mm.Szczegóły pod numerem 664 175 906Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 27.05.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Czy ktos moze sie orientuje jaka firma ma teraz najkorzystniejsze warunki w kwestii butli z gazem do ogrzewania domu. Przeraza mnie koszt gazu z takiego zrodla ale poki co musze z tego skorzystac i nie chcialbym wybrac złej oferty. Ja i Pyrgon mamy z Gaspolu. Było o tyle ok że razem z piecem cała instlacja i projekty (zewnetrzrny i wewnętrzny) zamknęlo sie rok temu w 4 tys. moja działka to mapka i zaniesienie do Starostwa a potem do PINBu. Z mojej strony niezalezny kerbud z uprawnieniami gazowymi. ...który za stówkę załatwił co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 28.05.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Gdzie tanio można kupić piasek do zasypania fundamentów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 28.05.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Czy ktos moze sie orientuje jaka firma ma teraz najkorzystniejsze warunki w kwestii butli z gazem do ogrzewania domu. Przeraza mnie koszt gazu z takiego zrodla ale poki co musze z tego skorzystac i nie chcialbym wybrac złej oferty. Ja i Pyrgon mamy z Gaspolu. Było o tyle ok że razem z piecem cała instlacja i projekty (zewnetrzrny i wewnętrzny) zamknęlo sie rok temu w 4 tys. moja działka to mapka i zaniesienie do Starostwa a potem do PINBu. Z mojej strony niezalezny kerbud z uprawnieniami gazowymi.witam ja też mam gaspol jestem zadowolona płacę miesięcznie za gaz dostałam duży rabat na piec przedstawiciel Rafał Budzyński miły konkretny,podaję nr 606-800-562 polecam.pozdrawiam lidka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 29.05.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Gdzie tanio można kupić piasek do zasypania fundamentów ? Żwirownia Biskupice p. Cieślak 601441863 Pospółka 300 zł za 16 ton Żwirownia Nadrożno 61 8154297 Pospółka 12 netto / tona + 80 netto transport / samochód Żwirownia Złotniczki 61 8154640 Pospółka 13 netto / tona transport własny! Żwirownia Dąbrowa 61 8143152 Pospółka 17 netto / tona + 500 netto transport Żwirownia Caro Wierzyce 61 4274719 Pospółka 19,52 brutto / tona + 140 netto transport do 16 ton Żwirownia Iwno 602244272 Pospółka 14 netto / tona + 602738328 transport Żwirownia Borówko 61 8662249 Pospółka 15 netto / tona transport własny! ceny z zeszłego roku, dają pogląd na różnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 29.05.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Myśmy wzięli z Nadrozna, ale tylko raz, piasek z gliną mają, nie mają możliwości płukania, więc zależy do czego. Potem do zasypu juz ceny skoczyły do 18-20 plnów i wzieliśmy od gościa na telefon, w sumie nie wiem skąd ale też trochę z gliną ale lepszy niż z Nadrożna. Płukany braliśmy z Iwna, droższy ale nadający się w końcu na zaprawy. Tylko do Ciebie Pado to wyjdzie drogo transport od tej strony świata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazpoznania 30.05.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Mam pytanie "z innej beczki".Jak rozliczaliście się z płytkarzem?Czy cokoliki były płatne osobno od płytek na podłogach? płatne za metr bieżący?Płytkarz u nas szlifował też brzegi płytek pod kątem, żeby ładnie się schodziły na zabudowach stelarzy - za to też dostaliśmy osobny koszt za metr bieżacy szlifowania.Jak było u Was?Jaki był koszt metra kwadratowego i jakie dodatkowe koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 30.05.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 U mnie cokoły były płatne osobno, ale cena uwzględniała cięcie pod kątem tudzież cięcia płytek i szlifowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 31.05.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Witamszukam tartaku do zakupu 10 m3 więźby. Gdzie kupowaliście Wasze drewno i w jakich na owe czasy cenachCzy ktoś miał do czynienia z tarkakiem na Smochowicach- MIRSTAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziel2wp.pl 01.06.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Od poniedziałku wchodzą instalator i elektryk - wybór padl na ekipe od Zakrzewianki - mydaja sie bardzo kompetentni - ale nie zapeszajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts