Bliżniątrodzice 18.06.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 a co kupiliśmy to nie wiem, jutro męża zapytam,bo już śpi (ciiiiiiiiiii) ja tylko kolor ceglasty wybrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 18.06.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 a co kupiliśmy to nie wiem, jutro męża zapytam,bo już śpi (ciiiiiiiiiii) ja tylko kolor ceglasty wybrałam Dobrze, że nie kolor Antracyt zobacz ten wątek http://forum.muratordom.pl/ludzie-zobaczcie-jaki-mam-piekny-dach-z-rupp,t80545.htm?highlight=sirius%20antracyt brałem tą dachówkę pod uwagę i jak latałem w marcu po hurtowniach z dachówkami, to w każdej te konkretnie dachówki miały tą seryjna skazę. Oglądałem też te dachówki na dachu leżące przez 1 rok i jak sie o tej skazie wie to się rzuca w oczy i krew zalewa, że takie coś sprzedają "zgodnie z normą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 19.06.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 ponawiam pytanie odnośnie bramy i furtki znacie moze jakiegos niedrogieo kowala? czy moze ja przesadzam, i cena 10 tysiecy za brame, furtke i naped jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 19.06.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ale z tymi śmieciami to jakiś mały kontener? Bo to chyba cena za 1,5 m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk07 19.06.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Jeśli zastanawiacie się nad dachówką to ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć, że nie kupię więcej wyrobów firmy Brass (dawniej wchodził w skład Rupp Ceramika, a obecnie Monier). Dachówki szczytowe są fatalnie wykończone, a na dodatek zmiany właścicielskie w tej firmie utrudniają mi reklamację. Sąsiad zastosował polską dachówkę i moim zdaniem jakościowo wygląda podobnie, jeśli nie lepiej. Więc nie łudźcie się, że dobra firma gwarantuje jakość. Teraz patrzyłbym głównie na cenę. Żałuję, że nie kupiłem Euronita, mogłem go mieć w lepszej cenie, ale postawiłem na znaną markę i się zawiodłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 19.06.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Mam pytanko czy ktos robił drewniany taras? Macie jakieś namiary, doświadczenia etc? I drugie - kto i gdzie kupował ostatnio kostkę brukową? Moze jakiaś zaprzyjażniona hurtownia? tutaj jest troche napisane Znam ten wątek, Ale mi chodzi o to czy ktoś w naszych okolicach robił drewniany taras. Czy ma jakiś wykonawców i ile go to kosztowało? Nadal szukam gdzie by tu kupić kostke btukową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 19.06.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Sasiad robil kosteczke, przyjemnie to wyglada i jest zadowolony. Zdobede namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 19.06.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Kristofuros jak zobaczylam ten dach to zaparło mi dech, ale w miarę czytania się uspokoiłam, co nie znaczy,że mąż właśnei nie jest w drodze do Jarocina (gdzie leży nasza dachówka) sprawdzić czy wszystko z nią ok, a co do tego jaka to dokładnie dachówka to już śpieszę z odpowiedzią mamy rupp rubin kasztanowy...choć właśnie na fakturze widzę,że podstawowe dachówki w nazwie mają rubin miedziany a wszystkie dodatki rubin kasztanowy, to też musi być wyjasnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 19.06.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Kristofuros jak zobaczylam ten dach to zaparło mi dech, ale w miarę czytania się uspokoiłam, co nie znaczy,że mąż właśnei nie jest w drodze do Jarocina (gdzie leży nasza dachówka) sprawdzić czy wszystko z nią ok, a co do tego jaka to dokładnie dachówka to już śpieszę z odpowiedzią mamy rupp rubin kasztanowy...choć właśnie na fakturze widzę,że podstawowe dachówki w nazwie mają rubin miedziany a wszystkie dodatki rubin kasztanowy, to też musi być wyjasnione No właśnie, lepiej sprawdzić organoleptycznie przed przywiezieniem dachówki, bo potem mogą być problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 19.06.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 a tak w ogóle to znalazłam okna połaciowe w bardzo dobrej cenie, przez allegro,ale dam namiary dopiero jak sprawdzę co mi przywieźli (okna roto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryz 19.06.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 WitamKtóra betoniarnia robi podmurówki do ogrodzenia pod siatkę w Wielkopolsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 19.06.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ale z tymi śmieciami to jakiś mały kontener? Bo to chyba cena za 1,5 m3 7m3 - pojemność kontenera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 19.06.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Krys1 to taki bardzo duży kontener, który muszą wieźć cieżarówką, czy taki co takim małym samochodzikiem przyjeżdża (przepraszam za takie laickie pytania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 19.06.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Krys1 to taki bardzo duży kontener, który muszą wieźć cieżarówką, czy taki co takim małym samochodzikiem przyjeżdża (przepraszam za takie laickie pytania) To ja laicko odpowiem, to nie jest ten mały kontener ale i nie jakiś wielgachny. No to se pogadałyśmy. Poszukam jakiegoś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 19.06.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 O taki http://www.wywozgruzu.pl/files/kosz3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 19.06.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Poszukuje rzetelnej i sprawdzonej ekipy do poddasza: wełna, płyty, szpachlowanie. Nadal proszę o namiary... Pytanie co do cen: ile zapłacić za samo przyklejenie siatki do styropianu? Od metra oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 19.06.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Poszukuje rzetelnej i sprawdzonej ekipy do poddasza: wełna, płyty, szpachlowanie. Nadal proszę o namiary... Pytanie co do cen: ile zapłacić za samo przyklejenie siatki do styropianu? Od metra oczywiście. Ja płaciłem 10 zł za 1 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 19.06.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Witam Która betoniarnia robi podmurówki do ogrodzenia pod siatkę w Wielkopolsce? przyłączam sie do pytania i ewentualnie prosze o podanie cen dla 100x25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 19.06.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ja płaciłem 10 zł za 1 m2. Dziękuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajana 20.06.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Szukam wykonawcy schodów betonowych. Będe wdzięczna za namiary na jakiegos fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts