misiak_ 24.07.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 muszę się wam pochwalić! dzisiaj przyszedł na świat kolejny facet w rodzinie Misiaków na imię ma Eryk waga 2500 mama i dzidzia czują się bardzo dobrze tata też a z innej beczki nie mogę zdecydować sie na kabinę i brodzik prysznicowy coś możecie polecić ? bo ja już nie wiem na pewno musi być narożnikowa półokrągłą 90 kuszą mnie te kombajny z marketów ale sie trochę boję ;( może ktoś się zdecydował i ma taki prysznic ? mi sie podoba bahma lub newada ale boję sie jakości na wannę się w końcu zdecydowałem i jestem bardzo zadowolony z wyglądu wybrałem ravak-a 150 bardzo ładny akryl śnieżnobiały chyba jedna taka biel z tych co oglądałem! jeszcze mam problem z wykończeniem schodów betonowych z czego wykańczacie ? poręcz chciałem z stali nierdzewnej (jak macie ciekawe namiary to poproszę) w pierwszej fazie cała góra miała być w dywanach wiec i schody chcieliśmy też wyłożyć dywanem później sie nam odmieniło i strach przed kurzem i alergią zmienił koncepcje na panele teraz znowu zmiana koncepcji na pierwotną wiec raczej całą góra w dywanach ale co z schodami może lepiej drewnem zrobić ? może ktoś miał lub ma dywan na schodach? jak to w praktyce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 25.07.2008 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 muszę się wam pochwalić! dzisiaj przyszedł na świat kolejny facet w rodzinie Misiaków na imię ma Eryk waga 2500 mama i dzidzia czują się bardzo dobrze tata też gratulacje i pozdrowienia dla calej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 25.07.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 my w tej cenie mamy od stolarza prawdziwe drewniane, wykonane według naszego pomysłu. jeżeli chcesz to mogę podać numer telefonu. termin myślę że osiągalny. czy ja tez moge poprosic o namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakubowa 25.07.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 my w tej cenie mamy od stolarza prawdziwe drewniane, wykonane według naszego pomysłu. jeżeli chcesz to mogę podać numer telefonu. termin myślę że osiągalny. czy ja tez moge poprosic o namiar? poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 25.07.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 muszę się wam pochwalić! dzisiaj przyszedł na świat kolejny facet w rodzinie Misiaków na imię ma Eryk waga 2500 mama i dzidzia czują się bardzo dobrze tata też a z innej beczki nie mogę zdecydować sie na kabinę i brodzik prysznicowy coś możecie polecić ? bo ja już nie wiem na pewno musi być narożnikowa półokrągłą 90 kuszą mnie te kombajny z marketów ale sie trochę boję ;( może ktoś się zdecydował i ma taki prysznic ? mi sie podoba bahma lub newada ale boję sie jakości na wannę się w końcu zdecydowałem i jestem bardzo zadowolony z wyglądu wybrałem ravak-a 150 bardzo ładny akryl śnieżnobiały chyba jedna taka biel z tych co oglądałem! jeszcze mam problem z wykończeniem schodów betonowych z czego wykańczacie ? poręcz chciałem z stali nierdzewnej (jak macie ciekawe namiary to poproszę) w pierwszej fazie cała góra miała być w dywanach wiec i schody chcieliśmy też wyłożyć dywanem później sie nam odmieniło i strach przed kurzem i alergią zmienił koncepcje na panele teraz znowu zmiana koncepcji na pierwotną wiec raczej całą góra w dywanach ale co z schodami może lepiej drewnem zrobić ? może ktoś miał lub ma dywan na schodach? jak to w praktyce ? No misiak GRATULACJE WIEEEELKIE! co do dywanow na schodach, to jakoś mi się to nie podoba...dzieci zawsze upilnujesz,żeby w butach nie latały? czy kupisz karcher i będziesz soboty spędzał na praniu schodów? obić drewnem (choć ciężko pewnie o dobrego specjalistę) widziałam dobrze wykonane schody u koleżanki,ale jej fachowiec robił to ponad miesiąc więc nie polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 25.07.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 muszę się wam pochwalić! dzisiaj przyszedł na świat kolejny facet w rodzinie Misiaków na imię ma Eryk waga 2500 mama i dzidzia czują się bardzo dobrze tata też GRATULACJE Gratuluję wszystkim którzy mieszkają lub się wykańczają, początkującym życzę samozaparcia. Ja na któreś Świeta też się wprowadzę. Misiak o kredycie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 25.07.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 muszę się wam pochwalić! dzisiaj przyszedł na świat kolejny facet w rodzinie Misiaków na imię ma Eryk waga 2500 mama i dzidzia czują się bardzo dobrze tata też jeszcze mam problem z wykończeniem schodów betonowych z czego wykańczacie ? poręcz chciałem z stali nierdzewnej (jak macie ciekawe namiary to poproszę) w pierwszej fazie cała góra miała być w dywanach wiec i schody chcieliśmy też wyłożyć dywanem później sie nam odmieniło i strach przed kurzem i alergią zmienił koncepcje na panele teraz znowu zmiana koncepcji na pierwotną wiec raczej całą góra w dywanach ale co z schodami może lepiej drewnem zrobić ? może ktoś miał lub ma dywan na schodach? jak to w praktyce ? No misiak GRATULACJE WIEEEELKIE! co do dywanow na schodach, to jakoś mi się to nie podoba...dzieci zawsze upilnujesz,żeby w butach nie latały? czy kupisz karcher i będziesz soboty spędzał na praniu schodów? obić drewnem (choć ciężko pewnie o dobrego specjalistę) widziałam dobrze wykonane schody u koleżanki,ale jej fachowiec robił to ponad miesiąc więc nie polecam... Również gratulacje Misiak. Co do schodów na betonie - zgadzam się że wyłożone dywanem będą kosmicznie trudne w utrzymaniu (wydaje mi się ze to rozwiązanie dla prawdziwych masochistów). Wytarcie schodów wyłożonych drewnem trwa 5 minut Ja mam betonowe zrobione w drewnie (buk parzony) - jestesmy bardzo zadowoleni. Montaż stopni, balustrady itd. trwał 4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykpoz1962 25.07.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Witam Ile płaciliście za m2 materiału na podbitkę i gdzie warto sie w niego zaopatrzyć ? Pozdrawiam Tomek Polecam, deske czołową, boazerie na podbitke , gruba na 2 cm, szeroka 12 lub 14 cm, perfekcyjnie wystrugana, za 24zł/m2, w Casto jakieś 40zł. namiar. Tartak śrem tel 502 28 33 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 26.07.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 ktos rozpracowywal moze temat drewnianych okien? Wiem ze Marzin ma okna z Drutexu i jest zadowolony ale moze jeszcze jakies inne namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakubowa 26.07.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 ktos rozpracowywal moze temat drewnianych okien? Wiem ze Marzin ma okna z Drutexu i jest zadowolony ale moze jeszcze jakies inne namiary? my też DRUTEX i również jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 26.07.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 nie wiem co o sądzić o wycenach dla nas,ale same okna (bez parapetów/rolet) wyceniliśmy w variancie i jezierskim...o dziwo jezierski z termo ramką, anty wyważeniami i szybami o przenikalności =0,7 jest tańszy o kilkaset złotych od Varianta z szybą k=1 i bez termo ramki i grzybka przeciwwyważeniowego... a z tego co wiem,to jezierski drogi i raczej górna półka (aha, jezierski ma promocję obecnie szyby 0,7 w cenie k=1,0) co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 27.07.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 muszę się wam pochwalić! dzisiaj przyszedł na świat kolejny facet w rodzinie Misiaków na imię ma Eryk waga 2500 mama i dzidzia czują się bardzo dobrze tata też Misiak_ serdeczne pozdrowienia dla Taty, Mamy i Dzidziusia w imieniu grupy Wielkopolska2008 Tole PS. A moja dzidzia to już stara taka... 4 tygodnie ma :-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 27.07.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 muszę się wam pochwalić! dzisiaj przyszedł na świat kolejny facet w rodzinie Misiaków na imię ma Eryk waga 2500 mama i dzidzia czują się bardzo dobrze tata też Misiak_ serdeczne pozdrowienia dla Taty, Mamy i Dzidziusia w imieniu grupy Wielkopolska2008 Tole PS. A moja dzidzia to już stara taka... 4 tygodnie ma :-0 obaj macie stare dzieci moje najnowsze urodzi się pod koniec lutego no jakie jeszcze uwagi macie dla mnie w sprawie okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.07.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 czy wiecie gdzie można zamówić drzwi zewnętrzne drewniane za rozsądną cenę (do 3 500 z montażem) z terminem realizacji do 6 tygodni? właśnie mnie oświeciło, że przez brak drzwi na czas ryzykuję przesunięcie terminu przeprowadzki ja tez polecam stolarza - Darek Stefański 607230351 chłopak ze "smykałką", nie wiem tylko czy termin osiągalny możesz się powoływać wielkie dzięki Muriel! a dla Misiaka i Tole wielkie gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 28.07.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 muszę się wam pochwalić! dzisiaj przyszedł na świat kolejny facet w rodzinie Misiaków na imię ma Eryk waga 2500 mama i dzidzia czują się bardzo dobrze tata też Misiak_ serdeczne pozdrowienia dla Taty, Mamy i Dzidziusia w imieniu grupy Wielkopolska2008 Tole PS. A moja dzidzia to już stara taka... 4 tygodnie ma :-0 obaj macie stare dzieci moje najnowsze urodzi się pod koniec lutego A w gazetach piszą, że mały przyrost mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 28.07.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 A w gazetach piszą, że mały przyrost mamy Tia, to ja jeszcze dołożę 2 miesięcznego olbrzyma a żeby nie było, że nie na temat : gdzie można dostać płyty izolacyjne z blachy aluminiowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak_ 28.07.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Tia, to ja jeszcze dołożę 2 miesięcznego olbrzyma Mice i Tole witam w gronie tatusiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 28.07.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Tia, to ja jeszcze dołożę 2 miesięcznego olbrzyma Mice i Tole witam w gronie tatusiów Daleko Wam do mnie http://www.cosgan.de/images/more/bigs/e100.gif a żeby nie było, że nie na temat : gdzie można dostać płyty izolacyjne z blachy aluminiowej ? nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 28.07.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Gratulacje dla tatusiów. Ja mam też nowego - starego członka rodziny - 2 miesięcznego synusia. Ja jedna i 3 chłopów w domu Pozdrawiam S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 28.07.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Ojej - jaka rozwojowa grupa!!Gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych rodziców:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts