Gość Gosc_gość 12.08.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 witam, proszę o namiary na firmę sprzedającą dobre bramy garażowe w okolicach Poznania, Śremu lub Środy. możecie jakiś konktetny model bramy polecić, chodzi mi o bramę garażową segmentową, najlepiej bez przetłoczeń, w kolorze złoty dąb. pozdrawiam Może Normstahl model EURO ? Firma Żalux Poznań ul. Mateckiego 17 Wypas brama, właśnie w taką celuję do mojego domku Będzie mi idealnie pasować odcieniem do okien Oknoplast Platinium w kolorze orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 13.08.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 witam, proszę o namiary na firmę sprzedającą dobre bramy garażowe w okolicach Poznania, Śremu lub Środy. możecie jakiś konktetny model bramy polecić, chodzi mi o bramę garażową segmentową, najlepiej bez przetłoczeń, w kolorze złoty dąb. pozdrawiam Może Normstahl model EURO ? Firma Żalux Poznań ul. Mateckiego 17 Wypas brama, właśnie w taką celuję do mojego domku Będzie mi idealnie pasować odcieniem do okien Oknoplast Platinium w kolorze orzech jedna uwaga: do okien Oknoplastu orzech idealnie pasuje brama Krispola w kolorze orzech również Zapraszam do obejrzenia na żywo u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 13.08.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Ja mam okna Oknoplastu w kolorze złoty dąb i w takim kolorze też bramę Hormanna. Pasuje. Kupowane w firmie Polfet na Winogradach (stamtąd też automatyka). http://images23.fotosik.pl/253/cb877a5d5744ccd9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 13.08.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 witam, proszę o namiary na firmę sprzedającą dobre bramy garażowe w okolicach Poznania, Śremu lub Środy. możecie jakiś konktetny model bramy polecić, chodzi mi o bramę garażową segmentową, najlepiej bez przetłoczeń, w kolorze złoty dąb. pozdrawiam Może Normstahl model EURO ? Firma Żalux Poznań ul. Mateckiego 17 Wypas brama, właśnie w taką celuję do mojego domku Będzie mi idealnie pasować odcieniem do okien Oknoplast Platinium w kolorze orzech Do orzecha oknoplastu pasuje idealnie chyba ciemny dąb Normstahla. Brama jest estetycznie wykończona od wewnątrz i naprawdę fajnie wygląda. Coć i tak najważniejszy jest serwis i dobre "chodzenie" bramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 13.08.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 witam, proszę o namiary na firmę sprzedającą dobre bramy garażowe w okolicach Poznania, Śremu lub Środy. możecie jakiś konktetny model bramy polecić, chodzi mi o bramę garażową segmentową, najlepiej bez przetłoczeń, w kolorze złoty dąb. pozdrawiam Może Normstahl model EURO ? Firma Żalux Poznań ul. Mateckiego 17 Wypas brama, właśnie w taką celuję do mojego domku Będzie mi idealnie pasować odcieniem do okien Oknoplast Platinium w kolorze orzech Do orzecha oknoplastu pasuje idealnie chyba ciemny dąb Normstahla. Brama jest estetycznie wykończona od wewnątrz i naprawdę fajnie wygląda. Coć i tak najważniejszy jest serwis i dobre "chodzenie" bramy. Jolrom w Przeźmierowie http://images33.fotosik.pl/352/f641b69c3f87487a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 13.08.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 witam, proszę o namiary na firmę sprzedającą dobre bramy garażowe w okolicach Poznania, Śremu lub Środy. możecie jakiś konktetny model bramy polecić, chodzi mi o bramę garażową segmentową, najlepiej bez przetłoczeń, w kolorze złoty dąb. pozdrawiam Może Normstahl model EURO ? Firma Żalux Poznań ul. Mateckiego 17 Wypas brama, właśnie w taką celuję do mojego domku Będzie mi idealnie pasować odcieniem do okien Oknoplast Platinium w kolorze orzech Do orzecha oknoplastu pasuje idealnie chyba ciemny dąb Normstahla. Brama jest estetycznie wykończona od wewnątrz i naprawdę fajnie wygląda. Co i tak najważniejszy jest serwis i dobre "chodzenie" bramy. Dokładnie idealnie ten sam wzór i odcień koloru co orzech Oknoplastu ma ciemny dąb z palety Normstahla - występujący w modelach bram serii Euro. W taki dokładnie zestaw celuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 13.08.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Dokładnie idealnie ten sam wzór i odcień koloru co orzech Oknoplastu ma ciemny dąb z palety Normstahla - występujący w modelach bram serii Euro. W taki dokładnie zestaw celuję. Tak mam, z przetłoczeniem FLAIR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc78 13.08.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Bardzo dziękuje wszystkim za wielce pomocne rady i prezentacje.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 14.08.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 część z Was ma to juz za sobą, wiec sie pytam o radę-co zrobić, żeby mi gaz w rurkach popłynął? Do gazowni nie mogę sie dodzwonić mam już przyłącze i skrzynkę, instalacje wewnętrzną również, piec będzie montowany w przyszłym tygodniu i chcieliśmy sprawdzić jak działa podłogówka. Czy mamy po prostu iść podpisać umowę na dostawę gazu, czy wcześniej trzeba jeszcze coś zrobić?? Proszę, pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 14.08.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Witam, mozecie pomóc w wyborze koloru dachówki do koloru okien?? Własciwie czy kierowaliscie sie wyborem koloru dachówki tak zeby pasowała do okna czy niekoniecznie??? Jesli chodzi o okna to podobaja nam sie Oknoplastu kolor Dąb bagienny-ciemny brąz ( Ci co kupowali tej firmy okna moze wiedzą i pamietaja jaki to kolor) i teraz nie wiem jaka dachówka fajna współgrałaby z oknami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 14.08.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Witam, mozecie pomóc w wyborze koloru dachówki do koloru okien?? Własciwie czy kierowaliscie sie wyborem koloru dachówki tak zeby pasowała do okna czy niekoniecznie??? Jesli chodzi o okna to podobaja nam sie Oknoplastu kolor Dąb bagienny-ciemny brąz ( Ci co kupowali tej firmy okna moze wiedzą i pamietaja jaki to kolor) i teraz nie wiem jaka dachówka fajna współgrałaby z oknami? my mamy okna orzech Oknoplastu, ale dąb bagienny jest super. My mamy dachówkę Braas celtycka, brązowa i pasuje orzech, ale myślę, ze dąb też by pasował. całość wygląda tak: http://picasaweb.google.pl/blazej.zalesinski/BudowaDomu/photo#5233001056029372866 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 14.08.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Bardzo Ci dziekuje szczególnie za dachówke bo przekonałam sie do Brassa-swietnie wyglada:) Jak myslisz czy mały dom (12m2/9m2) dach 200m2 nie bedzie przytłoczony tymi ciemnymi kolorami dachu i okien??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 14.08.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 eee, ja tam lubię ciemne kolory Teraz pewnie byśmy antracyt na dach położyli, tyle, ze do tego gorzej brązowe okna wyglądają chyba... Uważam, że wielkość domu i dachu nie ma znaczenia takiego dla kolorów, ważniejszy jest ich dobór i kompozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 14.08.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Bardzo Ci dziekuje szczególnie za dachówke bo przekonałam sie do Brassa-swietnie wyglada:) Jak myslisz czy mały dom (12m2/9m2) dach 200m2 nie bedzie przytłoczony tymi ciemnymi kolorami dachu i okien??? to jeszcze zależy od koloru elewacji . Ja mam dach antracytowy (Koramic renesansowa), okna orzech Oknoplastu, ciemną nadbitkę, ale efekt będzie widoczny dopiero jak pojawi się jasny tynk. http://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/614321/thumbs/19287718_img_1753.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 14.08.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 część z Was ma to juz za sobą, wiec sie pytam o radę-co zrobić, żeby mi gaz w rurkach popłynął? Do gazowni nie mogę sie dodzwonić mam już przyłącze i skrzynkę, instalacje wewnętrzną również, piec będzie montowany w przyszłym tygodniu i chcieliśmy sprawdzić jak działa podłogówka. Czy mamy po prostu iść podpisać umowę na dostawę gazu, czy wcześniej trzeba jeszcze coś zrobić?? Proszę, pomóżcie. próba szczelnosci - bez tego nie podpioszesz umowy - wykonuje instalator z odpowiednimi uprawnieniami - i o lie dobrze pamiętam to kominiarz też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 14.08.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 WitamPoszukuje ekipe do wylania fundamentu i wymorowania płotu z klinkieru ok. 25m.Sprawa pilna (szczegolnie ten fundament) Z gory dzikeuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 14.08.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Poszukuję dobrego i terminowego stolarza do schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 14.08.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Poszukuję dobrego i terminowego stolarza do schodów. Szybko zrobią Ci w Markol : http://www.markol.pl/ Maja opcję nawet w 10 dni. Całkiem ładne te schody - identyczne jak w Merze (to te same maszyny i wzory) : http://www.mera.pl/ Ceny od ok. 14 tys zł netto za proste schody bukowe. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zasieki1 14.08.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 1. czy 90 zl/m.kw. kladzenia kostki granitowej to dobra/zla cena? 2. poszukuje solidnego stolarza do wykonania nieskomplikowanych (a w zasadzie megaprostych) parapetow z drewna egzotycznego. 3. poszukuje ekipy, ktora wykopie i wyleje fundament oraz wybuduje mur pelny ok. 25 mb. 4. kto wykonuje solidny, drewniany siding w poznaniu. cos takiego jak tu: http://www.wolski-meble.com/index.php?option=com_zoom&Itemid=42&catid=10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 17.08.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Szybko zrobią Ci w Markol : http://www.markol.pl/ Maja opcję nawet w 10 dni. Całkiem ładne te schody - identyczne jak w Merze (to te same maszyny i wzory) : http://www.mera.pl/ Ceny od ok. 14 tys zł netto za proste schody bukowe. pzdr Dzięki Bikerus, w porównaniu do stolarzy-rzemieślników, dużo drożej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts